BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Sivastan iki bomba transfer

Türkiye'yi yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Yiğidolar iki flaş isimle anlaştı. İkisi de yabancı, ikisi de golcü...

Abone ol

Sivasspor transferde hız kesmiyor. Uzun süredir golcü arayışını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, Ersen Martin ve Steaua Bükreş'ten Dayro Moreno'yla anlaştı, iş imzaya kaldı.

Ülkemizi yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Sivasspor, transfer harekatına devam ediyor. Golcü almak için uzun süredir temaslarını sürdüren Yiğidolar, geçen sezon İspanya'nın Recreativo Huelva takımında oynayan Ersan Martin ve Steaua Bükreş'in yıldızı Dayro Moreno ile anlaştı. Daha önce Gaziantepspor ve Eskişehirspor'un da temasa geçtiği Ersen Martin'in işini önceki gece Başkan Mecnun Odyakmaz'ın bitirdiği ifade edildi. Yıldız golcünün, yarın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

UYGUN: DEVLER LİGİ İÇİN

Namouchi transferini şimdilik askıya alan Yiğidolar, 10 numara özellikleri taşıyan Steaua Bükreşli Dayro Moreno'nun da transferini sonuçlandırdı. 23 yaşındaki genç yıldız, geçen sezon 38 maçta forma giydi ve rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Kolombiya Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı oyuncu, tekniği ve hızı ile göz dolduruyor. Konuyla ilgili konuşan teknik direktör Bülent Uygun, "Çok önemli iki futbolcuyla anlaştık. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz ve bu doğrultuda kaliteli bir kadro oluşturuyoruz" diye görüş bildirdi.