BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.420,04
HABER /  SPOR

Sivasın rüzgarı bastırıldı

UEFA, Sivasspor-Fenerbahçe maçını manşetine taşıtı.

Abone ol

UEFA'nın resmi internet sitesi www.uefa.com, "Deneyimli Savunma Sivasspor'un Rüzgarını Bastırdı" başlığıyla, hafta sonu oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı hakkında bir yorum yayınlandı.

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan yazıda, Fenerbahçe'nin aldığı 4-1'lik galibiyetle, Sivasspor'un kendi sahasındaki yenilmezlik ünvanına son verdiği belirtildi.

Sitede şu ifadelere yer verildi:

"Bülent Uygun, Sivasspor'un kendi sahasında Fenerbahçe'ye karşı 4-1 mağlup olmasından sonra, planladıkları oyunu uygulayamadıklarını ve ligde liderliklerinden düştüklerini açıkladı. Kendi sahasında yenilgi görmeyen alçakgönüllü Anadolu takımı, bu kez Alex ve Semih Şentürk'ün birer golüne eklenen Mateja Kezman'ın 2 golü ile birlikte bu yenilmezliği noktaladı. Sivasspor Teknik Direktörü Uygun maçtan önce hazırladıkları planları istedikleri doğrultuda uygulayamadıkları için hayal kırıklığına uğradıklarını ifade etti. Bülent Uygun oyuncularının Fenerbahçe üzerinde baskılı oynadıklarını ve hatta 1 gol kaydettiklerini ancak Fenerbahçe'nin 3. golünden sonra takımın oyuna olan konsantrasyonlarının ve de morallerinin giderek düştüğünü belirtti. Teknik direktör, bunların futbol'un doğasında olan şeyler olduğunu ve Fenerbahçe'yi tebrik ettiklerini de sözlerine ekledi"