BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.424,27
HABER /  MAGAZİN

Çağlanın müthiş tablosu!

Çağla Şikel Emre Altuğ için yaptığı tabloyu anlatıı. Yakında sergi açacağını söyledi...

Abone ol

Kanal D’deki Şeffaf Oda programına konuk olan Çağla Şıkel, mankenlik ve oyunculuğun yanısıra resim yapmaktan da büyük haz alıyor. Vakti olmadığı için resme fazla zaman ayıramamaktan şikayetçi olan Çağla Şıkel, resim yaparken sevgilisi Emre Altuğ’u da unutmamış.

Binlerce boncuktan oluşan ve içinde dikkatle bakılınca görülecek bir özenle saklanmış Emre isimleri gizli tablosunu Şıkel şöyle anlattı:

"Tabloya milyonlarca boncuktan içlerine ismini yazmıştım. Ama bir yerde değil her yerde vardı ismi. Bir tek o ilk bakışta bu isimleri gördü. Aralarında yazıyor isim. Kendisine yapıldığı için herhalde anlamıştır."

Sergi açmayı çok istediğini ama vakti olmadığını söyleyen Çağla Şıkel, Emre Altuğ’a atıfta bulunarak "Ona yaptığım tablolardan bir sergi çıkar zaten" dedi.

O SULTAN’I BENDEN DAHA ÇOK SEVİYOR

Bu arada Çağla Şıkel, ilginç bir itirafta bulundu. Güneri Civaoğlu’nun evlilik ile ilgili sorusuna ’Kısmet’ yanıtını verirken Civaoğlu işi espriye vurarak, ’Emre belki bir çingene ile evlenmek istemeyebilir’ diyerek dizideki karakterine gönderme yaptı. Çağla Şıkel ise "O çok ister. Çünkü Sultan’ı daha çok seviyor. Benden daha çok seviyor" dedi.

kaynak: televizyongazetesi