BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.500,04
HABER /  SPOR

Sivasa Fener teşekkürü

Fenerbahçe, gösterilen sıcak ilgi nedeniyle Sivasspor yönetimine teşekkür etti.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Sivasspor ile deplasmanda yaptıkları maç öncesi ve sonrasında takım ve yönetime gösterilen sıcak ilgi nedeniyle Sivasspor yönetimi ve Sivas halkına teşekkür etti.
    
Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yer alan ''Sivasspor'a teşekkür ederiz'' başlıklı yazısında, ''Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Sivasspor ile deplasmanda yaptığımız mücadele öncesinde ve sonrasında gerek takımımıza gerekse yönetimimize gösterilen sıcak ilgi bizleri son derece mutlu etmiştir'' denildi.
    
Takımın ve yönetimin Sivas'a ayak bastıkları ilk andan itibaren başta Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz olmak üzere tüm ilgililer ve Sivas halkı tarafından büyük bir misafirperverlik ile karşılandığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
    
''Futbolun maalesef taraflar arasındaki şiddet ile anılmaya başladığı bir dönemde iki kulüp de yönetiminden sporcusuna ve taraftarına kadar adeta bir fair play dersi vermiştir.
    
Başta Sivasspor yönetimi olmak üzere tüm Sivas halkına, kulübümüz yönetici ve sporcularına gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kendilerine bundan sonra oynayacakları karşılaşmalarda başarılar dileriz.''