BIST 9.695
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.499,69
HABER /  GÜNCEL

Şivan Perver'in babasından güzel çağrı

Şivan Perver'in 30 yıl sonra Türkiye'ye dönecek olması en çok ailesini mutlu etti. Babası açıklama yaptı : 'Oğluma kavuşma istiyorum çok yaşlandım'

Abone ol

ŞANLIURFA - Sanatçı Şivan Perver'in 90 yaşındaki babası, yıldır görmediği oğluyla hasret giderecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Oğlunun yıllar sonra Türkiye'ye gelecek olması ile mest olan baba Aygün, "Kürtçe konuşuyorum ama Türk bayrağı altındayız. Dilimiz Kürtçe ama ben Türk çocuğuyum".

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu ziyaret edeceği Diyarbakır programında sanatçı Şivan Perver'in İbrahim Tatlıses ile düet yapacağını açıklaması, Perver'in Şanlıurfa'daki baba ocağında sevinç yarattı.

BAŞBAKAN ÇOCUĞUMU GETİRSİN!

Viranşehir'e bağlı Kayalık köyünde yaşayan baba Yunus Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlu ile en son 1996'da Kuzey Irak'ta görüştüğünü belirtti.

Oğlundan bahsederken zaman zaman duygulandığı gözlenen Aygün, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'ten çocuğumu getirmelerini istiyorum. Şivanımı çok özledim. Başbakan'ın onu Diyarbakır'a getireceğini duydum. Oğluma kavuşmak istiyorum çünkü artık yaşlandım" dedi.

BEN TÜRK ÇOCUĞUYUM

Türkiye'ye huzur ve barış gelmesini istediğini anlatan Aygün, "Kürtçe konuşuyorum ama Türk bayrağı altındayız. Dilimiz Kürtçe ama ben Türk çocuğuyum. Artık analar ağlamasın, bu güzel ülkemize barış gelsin" diye konuştu.

Anne Hatice Akgün ise Perver'i çok özlediğini ve ona kavuşacakları anı beklediklerini kaydetti.