BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.489,02
HABER /  GÜNCEL

Şişli'de plazada şoke eden ölüm

ŞİŞLİ Esentepe’de bir sigorta şirketinin genel müdürlük binasının terasında dengesini kaybeden şirket çalışanı, düşerek hayatını kaybetti.

Abone ol

Şişli'de 10 katlı binanın terasından düşen sigortacı 41 yaşındaki Murat Yapıcı, yaşamını yitirdi

Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi'ndeki bir sigorta şirketinin  Teknik ve Hasar Hukuk Muşavirliğinde uzman olarak çalışan 41 yaşındaki Murat  Yapıcı, henüz bilinmeyen bir nedenle 10 katlı binanın terasından aşağıya düştü.

BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

Duyulan ses üzerine olay yerine giden güvenlik görevlileri, Yapıcı'yı  yerde hareketsiz bir şekilde gördü. Haber verilmesi üzerine şirkete gelen sağlık  ekipleri, beton zemine düşen Yapıcı'nın öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısının ve polis ekiplerinin olay yerindeki  incelemelerinin ardından Yapıcı'nın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin polis soruşturması sürüyor.

Murat Yapıcı’nın çalıştığı Güneş Sigorta A.Ş’den yapılan açıklamada ise, “Şirketimizde Teknik ve Hukuk Müşavirliği’nde uzman olarak görev yapan Murat Yapıcı sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir. 41 yaşında olan Yapıcı, evli ve bir çocuk sahibiydi. Olayla ilgili adli soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.