BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55
HABER /  EKONOMİ

Coca Cola 'Tadını çıkar' dedi bu reklamları çekti

Coca Cola global çaptaki yeni kampanyasına start verdi. Tadını Çıkar ismiyle sunulan Coca Cola kampanyası birbirinden çarpıcı reklamları ile beğeni topladı.

Abone ol

Coca-Cola tek marka global pazarlama stratejisini tanıttı. Paris'te startı verilen yeni kampanyada ortak söylem 'Tanıdını çıkar' olarak belirlendi.

Coca Cola bunun için 10 reklam filmi çekti. Bu reklam filmlerinden Kardeş sevgisi ve Süpermarket hayli ilgi görecek.

Coca Cola “Tek Marka” stratejisiyle global marka değeri ve ikonik cazibesini yansıtarak, tüm Coca-Cola ailesini, dünyanın bir numaralı içecek markası altında birleştiriyor.

Bu strateji evrensel hikaye anlatımı ve günlük yaşamdan anları kullanan global “Tadını Çıkar” kampanyası ile hayata geçiriliyor.

COCA COLA YENİ KAMPANYASI

Coca-Cola Şirketi Pazarlama Kurulu Başkanı Marcos de Quinto yeni stratejileri ile ilgili şu bilgileri verdi;

- “Yeni ‘Tek Marka’ yaklaşımımız Coca-Cola marka değerini, Coca- Cola Ticari Markasını taşıyan tüm ürünler ile paylaşarak, tüketicilerimize daha net bir rota ile seçenek sunma taahhüdümüzü daha da güçlendirecek. Bu, tüm Coca-Cola ürünlerine yapılan ve herkesin ister kalorili ister kalorisiz, ister kafeinli ister kafeinsiz, buz gibi bir Coca-Cola’nın ne kadar özel olduğunu ortaya koyan güçlü bir yatırım.”

COCA COLA REKLAMLARI İLGİ ÇEKECEK

2016 yılında, global olarak tüm pazarlarda farklı zamanlarda hayata geçirilecek olan “Tadını Çıkar” kampanyası için 10 reklam filmi, 100'den fazla fotoğraf, yeni bir görsel kimlik ve çok özel müzikler hazırlandı.

Coca Cola “Taste the Feeling” adlı orijinal bir şarkı da hazırlattı. Coca cola bunun için Music Dealers ile birlikte çalıştı. Kampanya kapsamında bazı ülkelerde şarkı Conrad Sewell’ın sesinden sunuluyor.

Coca Cola'nın 'Ayrılık' konseptli filmi de 2016 yılında hayli ilgi görecek reklam serisinden biri.

KARDEŞ VE SÜPERMARKET REKLAMLARI İLGİ ÇEKECEK

Coca Cola reklam serisinde en çok ilgiyi de Kardeş Sevgisi ismi ile yakında gösterime girmesi beklenen reklam filmi alacak gibi görünüyor. "Brotherly Love" (“Kardeş Sevgisi” reklam filminde, ünlü söz yazarı ve prodüktör Avicii’nin hit şarkısı “Hey Brother”ın yeni bir versiyonuna yer veriliyor.

Coca Cola'nın tadını çıkar kampanyasında "Under Pressure," (“Baskı Altında”, "Supermarket, "What is a Coca-Cola For?" (“Neden Bir Şişe Coca-Cola?” , Profesör, Arctic Summer" (“Kutupta Yaz”), "Empty Bottle" (“Boş Şişe”) ve "Real Enjoyment" (“Gerçek Haz”) reklamları da 2016’nın ilerleyen aylarında gösterime girecek.