BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,06
HABER /  POLİTİKA

Davutoğlu'ndan Arınç ve Gül yorumu: İzin vermem!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Arınç'ın gündeme damga vuran konuşması ve Abdullah Gül görüşmesiyle ilgili ''Tartışmalar üzerinden AK Parti'ye dönük spekülasyon yapılmasına izin vermem'' dedi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ukrayna gezisi sırasında geçen haftalarda Abdullah Gül, Bülent Arınç ve AK Parti küs oldukları iddia edilen isimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu Bülent Arınç'ın sözleriyle ilgili: ''Bunlar parti içinde konuşulması gereken konular bu tartışmalar üzerinden AK Parti'ye dönük spekülasyon yapılmasına izin vermem'' dedi.

AK PARTİ ONURLU İNSANLARIN PARTİSİ

Başbakan Davutoğlu: "AK Parti onurlu insanların partisidir. Şu ana kadar da AK Parti içinde belli ilkeler, köklü bir siyasi harekette olması gereken ilkeler oturmuştur.

GÜL'ÜN GÖRÜŞMESİ DOĞAL BİR DURUM

Sayın Abdullah Gül'ün, 11. Cumhurbaşkanımızın arkadaşlarla, Cumhurbaşkanımızla ve diğer AK Parti'li arkadaşlarla görüşmesinden daha doğal bir durum yoktur."

BUNLAR İÇİMİZDE KONUŞULMASI GEREKEN KONULAR

 "Sayın Arınç'ın ve diğer arkadaşların yaptığı açıklamaların, parti kurulları içinde, kendi içimizde konuşulması gereken konular olduğu kanaatindeyim.

SPEKÜLASYONLARA İZİN VERMEM

Bu konuda da kendileriyle daha önce de konuştum. Tekrar konuşacağım. Hiçbir zaman ben bu tartışmalar üzerinden AK Parti'ye dönük spekülasyon yapılmasına izin vermem."