BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.399,61
HABER /  GÜNCEL

Şırnak İdil'de 2 ayrı patlama yaralılar var

ŞIRNAK İDİL'de 2 ayrı patlama meydana geldi. Yaşanan patlamalarda 1 polis memuru ve bir görevli yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Abone ol

ŞIRNAK İdil’de 16 Şubat’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Operasyonların sürdüğü ilçede, tuzaklı patlayıcılar top atışları ile imha ediliyor.

Bugün yeni mahallede yoğunlaştırılan operasyonlar sırasında iki ayrı patlama meydana geldi. Patlamalarda, bir polis ile bir Telekom görevlisi yaralandı. Yaralı polis, Şırnak Asker Hastanesi’ne, Telekom görevlisi ise İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.



Şarapnel parçalarının isabet etmesiyle yaralanan polis ve Telekom görevlisinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ŞIRNAK İDİL'DE SON DURUM NE TSK AÇIKLADI

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde "önemli yurt içi olaylar" başlığı altında dünkü faaliyetlere ilişkin bilgi verildi.

Şırnak'ın İdil ilçesinde devam eden operasyonlarda ise bir bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirilmesiyle ilçede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 21'e ulaştı. Operasyonlarda, bir kalaşnikof piyade tüfeği, 6 şarjörü ile 150 fişeği ve üç el bombası ele geçirildi. 32 el yapımı patlayıcının imha edildiği operasyonlarda imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 71 oldu.

Şırnak'ta bölücü terör örgütüne katılmak için kaldıkları yatılı bölge ortaokulundan kaçan 3 çocuk yakalanarak ailelerine teslim edildi.