BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Nur Erkoç ve Boğaçhan görüntüleri şok!

Kısmetse Olur'da Nur Erkoç ve Boğaçhan görüntüleri Semih için bahane oldu. Semih fotoğrafları bahane edip Nur Erkoç ile olan ilişkisini bitirdi.

Abone ol

Kısmetse Olur Nur Erkoç ile Boğaçhan Tuzcu'nun görüntüleri Semih tarafından çok fena kullanıldı. Nur'dan ayrılmak isteyen Semih Boğaçhan ile olan fotoğrafları bahane etti. Üstelik Nur Erkoç Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı Boğaçhan ile Semih'i sürpriz hazırlamak için buluşmuş olmasına rağmen. 

Kısmetse Olur evi yine fotoğraf krizine sahne oldu. Bu kez başrolde Nur Erkoç vardı. Nur Erkoç'un iki hafta önce yarışmadan elenen Boğaçhan Tuzcu ile dışarda görüntülendiği fotoğraflar yayına verilince Semih kriz çıkardı.

Nur Bozar ile Boğaçhan Tuzcu'nun dışarda görüştükleri ortaya çıktı. Asıl ilginç olan ise Nur'un Boğaçhan ile görüşmesinin sebebiydi. Nur Erkoç, Semih'e doğumgününde sürpriz yapmak için Boğaçhan ile buluşmuş ve plan yapmışlardı. Semih işin aslını öğrenmesine rağmen Nur'un Boğaçhan ile görüşmesini çok kötü bir şekilde 'ayrılmak' için bahane olarak kullandı.

NUR ERKOÇ VE BOĞAÇHAN TUZCU FOTOĞRAFLARI

Nur Erkoç ile Boğaçhan Tuzcu neden biraraya geldiler ve o görüşmenin maksadı neydi? Kısmetse Olur evini karıştıran Nur ve Boğaçhan'ın görüntülerinin ikilinin Semih'e doğum günü hazırlamak için buluştuklarında çekildiği ortaya çıktı.

Nur Erkoç ile Kısmetse Olur evinden 2 hafta önce elenen Boğaçhan Tuzcu 'nun görüntüleri kriz çıkardı. Bu görüntüler yüzünden Semih ile Nur ayrıldı. Oysa Nur , Boğaçhan ile Semih'e doğum günü hazırlamak için görüşmüştü. Semih Kurtulmuş görüntüleri bahane olarak kullanınca izleyiden çok kötü not aldı.