BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Şırıngalı sapık yakalandı

Antalya'da bir gencin boynuna şırınga batırarak motosikletle kaçan sapık yakalandı.

Abone ol

Antalya'da kuaförde çalışan 16 yaşındaki gence motosikletle yaklaşan ve boynuna şırınga batırarak kaçtığı iddia edilen İ.Ü. yakalandı. Belediye İşhanındaki kuaförde çalışan Kadir Davazlı'nın, Çıraklık Eğitim Merkezi'nden evine dönerken dolmuştan indiği sırada, şırıngalı saldırıya uğramasıyla ilgili polis tarafından üç gündür yürütülen soruşturma ve takip sonucu zanlı İ.Ü'nün (28) yakalandığı bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlının, saldırıya uğrayan Kadir Davazlı tarafından teşhis edildiği de öğrenildi. Zanlının sorgusu devam ediyor. Antalya'da üç gün önce meydana gelen olayda, şırıngalı saldırı sonucu ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Kadir Davazlı, yapılan tedaviyle sağlığına kavuştuktan sonra polise ifade vermişti.

Davazlı, kendisine saldıran kişinin, daha önce kız kardeşine sarkıntılık yapan ve bu nedenle kavga ettiği İ.Ü olduğu iddia etmişti. Şırıngalı saldırı sonucu Davazlı'nın tarım ilacı (fosfor) zehirlenmesine maruz kaldığı kuşkusu üzerinde de durulurken, kan değerleriyle incelemenin devam ettiği belirtilmişti.