BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.505,05
HABER /  SPOR

Liverpoolun ödü patladı

İngiliz gazeteleri Liverpool-Galatasaray maçıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu.

Abone ol

İngiliz gazeteleri, Anfield Road'ta oynanan Liverpool-Galatasaray maçını spor sayfalarının manşetinden verdi. The Guardian, maç yazısında ''Peter Crouch'un nefis ikinci golünden sonra ışıldayan ve oyunun hakimi olan Liverpool, Galatasaray'ın fevkalade geri dönüşü karşısında az kalsın yere seriliyordu'' ifadelerini kullandı.

Guardian, ''Eğer maçın sonlarına doğru Saşa İliç ve Hakan Şükür girdikleri pozisyonları değerlendirebilseydi, kutlama gecesi Liverpool'un rezil olduğu bir geceye dönüşebilirdi'' diyor.

İSTANBUL TERSİNE DÖNÜYORDU...

Daily Telegraph'taki maç yazısı ise, Liverpool'un iki yıl önce İstanbul'da Milan'a karşı 3-0'dan zafere ulaştığı maçın tersini yaşama tehlikesiyle karşı karşıya kaldığına dikkat çekerken; Galatasaray'ın sessizce boyun eğmeyi reddettiğini kaydediyor.

BENITEZ CİMBOMLU FUTBOLCULARA KUTLUYOR

"Peter Crouch'ın duble golünden sonra Liverpool hayatta kaldı" başlığını kullanan The Independent'a konuşan teknik direktör Benitez, "20. dakikadan sonra bu iş tamam diye düşündüm. İkinci yarıda zor durumlara düştük. Oyuncularımı eleştirmiyorum, Galatasaraylı futbolcuları kutluyorum" ifadesini kullandı.

BBC: G.SARAY İSTANBUL ŞAMPİYONLARINI FECİ KORKUTTU

25 Mayıs 2005'teki İstanbul finaline gönderme yapan BBC, "Peter Crouch'un golleri Liverpool'un C grubunda kazanmasını sağladıysa da Galatasaray 2005 şampiyonlarını feci korkuttu" diye yazdı...

CROUCH: ÇOK GARİP BİR MAÇTI, KARİYERİMİN EN İYİ GOLÜ

The Sun'a demeç veren Peter Crouch "Çok garip bir maçtı. Genelde soğukkanlı olurum ama son dakikalarda kendimizi baskı altında hissedince dördüncü bir gole ihtiyacımız olduğunu düşündüm. Vurduğum vole, kariyerimin en iyi golü. Galatasaray tehlikeli, bir adım geri çekilirseniz üzerinize gelirler"dedi.