BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,78
ALTIN 2.428,32
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sinop'taki törende müdürler bayıldı

Tören alanında hareketli anlar yaşandı. Bayındırlık il müdürü ile orman bölge müdürü baygınlık geçirdi.

Abone ol

Sinop'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla İskele Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk  konulması ile başladı. Törene ise bayılmalar damgasını vurdu.

Sinoptaki törenlere Vali Mustafa Hakan Güvençer, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mehmet Erhan Arıkan, AK Parti Sinop milletvekilleri Abdurrahman Dodurgalı ve Kadir Tıngıroğlu, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay ile Belediye Başkanı Baki Ergül askeri ve mülki erkan katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi. Tören birliklerinin yerini almasının ardından Vali Güvençer, Albay Arıkan ve Belediye Başkanı Ergül halkın ve askerlerin bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekiplerince folklor gösterileri sunuldu.

Askeri tören alayının geçişinin ardından Jandarma Komutanlığında Vali Güvençer, Garnizon Komutanı ve milletvekilleri tebrikleri kabul etti.

İKİ MÜDÜR HASTANELİK OLDU

Öte yandan, İskele Meydanı'nda çelenk sunumu sırasında protokolde bulunan Bayındırlık İl Müdürü Salih Sağır baygınlık geçirdi Çevredekilerin ilk müdahalesinin ardından askeri ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Sağır'ın rahatsızlanma nedeninin tansiyon yükselmesi olduğu belirtildi. Sağır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tören alanında Sağır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından Sinop Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Emin Ayan da baygınlık geçirdi. Tansiyonu düştüğü belirlenen Ayan'a ambulansta müdahale yapıldı.