BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,76
ALTIN 2.428,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yalçın'dan şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ve teşkilat üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle şehit ailelerini ziyaret etti.

Abone ol

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 88. yıl dönümü Bursa'da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın parti üyelerini de yanına alarak Mihraplı Parkı'nda bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

Şehit aileleri ile bir araya gelen Yalçın, şehit aileleri ve gazilere önem verdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: 

"Çok önemli bir vatanda yaşıyoruz. Onun için ülkeyi yönetenler bu hassasiyetleri göz önünde bulundurmalı. Bursa, Hollanda, İsviçre değil Türkiye Cumhuriyeti. Bu sebeple çok güçlü olmalıyız.

Birlik ve beraberliğimizi her zaman güçlü tutmak zorundayız. Bu vatan için canını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok önemlidir. Biz şehit aileleri ve gazilerimiz ile her zaman dayanışma içersinde olduk.

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN SORUMLULUK ALIYORUZ

Onların sorunlarının çözümü için sorumluluk alıyoruz. Onların içinde bulundukları durum çok zor bir durum. Sözlerle, dayanışma ile telafi edilecek bir durum değil. Ama bu vatan hepimizin. Bu vatan için her an göreve hazır olmalıyız. Bizim ülkemiz zorluklar içinden her zaman çıkmasını bildi. Bu sebeple enerjimizi boşa harcayacak pozisyonlara girmemek lazım. Birlik ve beraberliğimiz perçinleştirmeliyiz."

Şehit ve gaziler için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ise, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

DERNEK İÇİN YENİ BİNA TALEBİ

Dernek binasının yerinin değiştirilmesi için daha önce ilgili yerlere başvuru yaptıklarını ancak bir netice alamadıklarını söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Turgut Çakmak, binanın şehir merkezine yakın ve ulaşımı kolay olan bir yere alınmasını istedi.

Özel Halk Otobüsleri'nde şoförler tarafından farklı muameleler gördüklerini belirten Çakmak, "Devletin bize vermiş olduğu ücretsiz ulaşım kartı var. Ancak bazı şoförler bu kartı kullandığımız için bize farklı muamele yapıyor. Benim oğlum bu şoförleri, bu ülkeyi korumak için dağlarda çatışıp şehit oldu. Ancak sürücülerin bize söyledikleri sözleri hazmedemiyoruz" dedi.