BIST 10.756
DOLAR 32,26
EURO 34,92
ALTIN 2.430,72
HABER /  GÜNCEL

Sinirler devre arasında fena gerildi

Ankaragücü'nün yardımcı antrenörü Ümit Özat, ilk yarının bitiş düdüğü ile birlikte soluğu Kuddusi Müftüoğlu'nun yanında aldı.

Abone ol

Süper Lig'de oynanan Ankaragücü - Fenerbahçe maçında Ankaragücü'nün yardımcı antrenörü Ümit Özat, ilk yarının bitiş düdüğü ile birlikte soluğu Kuddusi Müftüoğlu'nun yanında aldı.

TFF gözlemcisinin uyarılarına rağmen koridorda bekleyerek hakeme tepki göstererek tartışmaya başlayan Özat, 29. dakikada attıkları golün ofsayt olmadığını belirterek haklarının yendiğini iddia etti. Bu esnada akreditasyon kartı bulunan bir görevli küfürlerle Müftüoğlu'na saldırmaya kalkıştı. Koridorda hakemin yanına kadar sokulan bu şahıs bir anda şimşekleri üzerine çekti. Araya giren Çevik Kuvvet ekipleri ismi belirlenemeyen şahsın kartını alarak önce güvenli bir odaya aldı, ardından emniyet sağlandıktan sonra karakola götürdü.

AZİZ YILDIRIM SOYUNMA ODASINA İNDİ

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım devre arasında soyunma odasına indi. Yıldırım'ın çok sinirli bir şekilde odadan çıktığı ve yanındaki bir şahsa hararetli bir şeyler anlattığı görüldü.