BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.439,83
HABER /  SPOR

Sinan Engin isyan etti

Sinan Engin, son günlerde kendisinin yaptığı iddia edilen açıklamaların medyada sık sık yer bulması ve bu konudan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Abone ol

Beşiktaş menajeri Sinan Engin, son günlerde kendisinin yaptığı iddia edilen açıklamaların medyada sık sık yer bulması ve bu konudan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Engin, Beşiktaş'ın kamp yaptığı Avusturya'da basın mensupları ile yaptığı sohbette, özellikle siyah beyazlı ekibin rakipleri ve bu takımdaki futbolcular ile ilgili yaptığı iddia edilen, ancak yine kendi ifadesine göre tamamen yalan olduğunu söyleyen Engin, bundan sonra gazetecilerin kendisini aramamalarını söyledi. Engin, bugün yapılan sohbette, "Bana telefon açıyorlar. Sordukları soruyu benim verdiğim cevaba göre değil de, kendi kafalarındaki cevaplara göre haber yapıyorlar. Benim sizden bir ricam var, bundan sonra beni aramayın. Çünkü bazı isimler benim söylediğim sözleri değil, kendi akıllarındakini haber olarak kullanıyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Hatta en az üç ay medyada benim adımın geçtiği bir haber okumak veya görmek istemiyorum. Ben takım menajeri olarak transferlerle ilgili çalışmalar yapıyorum. Futbolcuların sorunlarını ortadan kaldırmaya çalışıyorum. Benim görevim dışımdaki taleplerle bana gelmeyin. Bundan sonra beni değil, basın sorumlumuz Tuncay Yanık'ı arayın. Söylemediğim sözlerin haber yapılmasını ve bu şekilde gündemde olmak çok rahatsız ediyor" dedi