BIST 9.460
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,69
HABER /  SAĞLIK

Şimdi yeni trend Sculpsure! Peki nedir bu Sculpsure

tüm vücut ve cilt tiplerinde kullanılabilen dünyanın ilk ve tek “Ameliyatsız Lazer Lipoliz” yaptığına dair FDA onayına sahip vücut şekillendirme cihazı olan SculpSure uygulaması Hüseyin Tırman garantisiyle sizleri bekliyor.

Abone ol

Formuna ve güzelliğine önem verenlere müjde ameliyatsız lazer lipoliz cihazı olan SculpSure Hüseyin Tırman güvencesityle sizleri bekliyor. Peki nedir bu SculpSure?

SCULPSURE NEDİR?

SculpSure tüm vücut ve cilt tiplerinde kullanılabilen dünyanın ilk ve tek “Ameliyatsız Lazer Lipoliz” yaptığına dair FDA onayına sahip vücut şekillendirme cihazıdır.

Vücut şekillendirme teknolojilerinde gelinen son nokta SculpSure kolay, konforlu ve güvenli 25 dakikalık bir uygulamadır. 1060 nm dalga boyunun adipoz dokular ( yağ dokuları) tarafından yoğun emilimi dermişteki minimal emilim ile birleştiğinde, 25 dakikada SculpSure ile mükemmel sonuçlar elde edilir. Uygulamadan sonra parçalanmış yağ hücreleri vücudun doğal sistemi tarafından vücuttan elimine edilir.

NEDEN SCULPSURE?

SculpSure heykeltıraş gibi vücudunuzu şekillendirir. SculpSure ile vücuttaki inatçı yağlardan ameliyata gerek kalmadan son derece pratik bir yöntemle sadece 25 dakikada kurtulmak mümkündür. Ameliyatla tedaviye kıyasla çok daha ekonomik olması, hiçbir iyileşme süresi gerektirmemesi (hasta sosyal yaşamına hemen dönebilmektedir), acısız, konforlu ve son derece güvenli bir uygulama olması tercih sebebidir. Ameliyatla lazer lipoliz sonrası oluşan morluk vs. gibi problemler oluşmaz. Yine ameliyatla lazer lipoliz sonrası minimum 3 hafta giyilmesi gereken korseye gerek yoktur. % 90 hasta memnuniyeti oranı ile vücut şekillendirmede en çok tercih edilen en son teknolojidir.

SCULPSURE KULLANIM ALANLARI

Karın, basen, bel bölgelerindeki inatçı yağların kalıcı lipolizi.

SCULPSURE UYGULAMA SONRASINDA YAN ETKİ OLUŞUR MU?

SculpSure uygulama esnasında ve sonrasında hiçbir yan etki oluşmaz. FDA onayına sahip son derece güvenli bir sistemdir.

SCULPSURE AĞRILI BİR UYGULAMA MIDIR?

Uygulama esnasında ve sonrasında hiçbir acı,ağrı hissedilmediğinden lokal veya genel anestezi uygulanmaz. Hasta konforu için kontak soğutma sistemine sahiptir. Eller serbest son derece konforlu bir uygulamadır.

SCULPSURE KİMLERE UYGULANABİLİR?

SculpSure kadın-erkek tüm yaş gruplarına, tüm vücut ve cilt tiplerine (cilt tipi 1-6), tüm mevsimlerde uygulanabilir.

SCULPSURE KAÇ SEANS UYGULANIR?

Tek bir seans uygulama yeterlidir. Nadiren inatçı yağ oranının çok fazla olduğu durumlarda 1-1,5 ay ara ile 2. Veya 3. Seans gerekebilir.

SCULPSURE SONUÇLARI NE ZAMAN GÖZLENİR?

Uygulamadan 6 hafta sonra hızla değişim gözlenir, kıyafetlerin bollaştığı fark edilir. Optimum sonuç 12 hafta sonra ortaya çıkar.

YAZ GELMEDEN SCULPSURE İLE FORMA GİREBİLİRSİNİZ.
YAĞLARINIZIN % 25’İNDEN SADECE 25 DAKİKADA KALICI OLARAK KURTULABİLİRSİNİZ.
25 DAKİKADA VÜCUT ŞEKİLLENDİRME…
IŞIK HIZIYLA VÜCUT ŞEKİLLENDİRME.