BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,82
ALTIN 2.390,92
HABER /  GÜNCEL

Şimdi gülümseme zamanı

Avcılar Belediyesi Orman Haftası sebebiyle başlattığı kampanya kapsamında 10 bin adet gül dağıtıldı.

Abone ol

Avcılar Belediyesi’nin Orman Haftası sebebiyle başlattığı “Her eve bir gül, Bahçeler’ de Gülümser” kampanyası kapsamında 10 bin adet gül dağıtıldı.
Avcılar Belediye başkanı Mustafa Değirmenci Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde kendi elleriyle dağıttığı rengarenk gülleri almak için uzun kuyruklar oluşturuldu.
Güllerin dağıtımını yapan Mustafa Değirmenci vatandaşları da uyararak, “Dağıttığımız bu gülleri çok mükemmel yetiştirin. Onlara gözünüz gibi bakın. Avcılar’da şimdi çiçeklerin açma zamanı. Bu gülleri sizlerin ve Avcılar’ ın rengarenk görünmesi için dağıtıyoruz. Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılar’ da artık bahçelerde gülümseyecek.” Şeklinde konuştu.

Orman Haftası sebebiyle dağıtılan gülleri alabilmek için uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar özellikle kırmızı gülleri istemeleri ise dikkat çekiciydi. Herkese bir Gül kampanyası için birbiriyle yarış eden bayanlar ise bir adet daha fazla alabilmek için uğraş verdi. Ancak Mustafa Değirmenci fazla gül isteyen vatandaşlara, “Herkese bir Gül” diyerek esprili bir şekilde uyarıda bulundu.