BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.391,87
HABER /  EKONOMİ

Koçtaş 111. mağazasını açtı

Koçtaş, mağaza sayısını 11’ye yükseltecek olan 2007 yılının ilk açılışını İzmit’te gerçekleştirdi.

Abone ol

Koçtaş İzmit mağazasının 22 Mart 2007 Perşembe günü yapılan açılış törenine Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koç Holding Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Ömer Bozer ve Koçtaş Genel Müdürü Levent Çakıroğlu katıldı. Koçtaş, Sefa Sirmen Bulvarı’nda, toplam 7.000 m2’lik kapalı alan üzerinde faaliyet gösterecek olan mağazasında on binlerce ürününü İzmitlilere de uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sunuyor.

22 Mart 2007, İstanbul; Hızlı büyümesini sürdüren Koçtaş, 11. mağazası için İzmit’i seçti. 2007 yılının ilk mağazasını İzmit’te açan Koçtaş, evlerini güzelleştirmek isteyen İzmitlilere binlerce seçeneği bir arada, fiyat avantajı ve uygun ödeme koşulları ile sunuyor.

Koçtaş İzmit Mağazası’nın 22 Mart 2007 tarihinde gerçekleştirilen açılış törenine Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koç Holding Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Ömer Bozer, Koçtaş Genel Müdürü Levent Çakıroğlu katıldı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koçtaş’ın kuruluşundan bu yana gösterdiği hızlı büyümeyi bundan sonra da sürdüreceğini belirterek şunları söyledi:

“İlk Koçtaş 1996’da İzmir Bornova’da kurulmuştu. İlk mağazamızın açılışından 11 yıl sonra, 11’inci mağazamızı da İzmit’te açıyoruz. Koçtaş 2 yıldan bu yana çok hızlı bir büyüme sürecine girdi. 2005 yılında Edremit ve Şişli’de; 2006 yılında da Kuşadası, Ankara ve Yenibosna’da Koçtaş mağazaları açtık. Koçtaş İzmit ile birlikte, 2 yıl içinde mağaza sayımızı 2 kattan fazla artırmış olduk. Ev geliştirme sektöründe liderliğimizi pekiştirdik. Çok kısa bir zaman sonra Bursa mağazamızı açacağız ve onu diğer mağazalarımız takip edecek. Böylelikle Koçtaş kalitesini Türkiye’deki tüm evlere götürmeyi hedefliyoruz.”

Koçtaş İzmit mağazası Sefa Sirmen Bulvarı, Outlet Center karşısında, toplam 7.000 m2 kapalı alan üzerinde faaliyet gösteriyor.

Halen İstanbul’da Kartal, Şişli ve Yenibosna’da, Ankara, İzmir Bornova ve Balçova’da, Antalya, Edremit, Kuşadası ve Bodrum’da mağazaları bulunan Koçtaş, güçlü yerel tedarik zinciri ve uluslararası satın alma gücü sayesinde, yerli ve ithal çok sayıda markanın ürünlerini uygun fiyat ve kolay ödeme avantajıyla tüketicilere sunuyor.

Güler yüz, en uygun fiyatlar ve on binlerce ürünün adresi: Koçtaş

Mağazada, dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden mutfak, banyo ve seramiğe, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, genç odasından hazır perdeye, halıdan boyaya ve parkeye kadar on binlerce ürün satılmakta.

Evini güzelleştirmek, kullandığı ürünlerle yaşam standardını yükseltmek isteyen tüketiciler, dilerlerse Koçtaş’tan anahtar teslimi ev yenileme hizmeti alabiliyorlar. Tespit için keşif, projelendirme ve sunulan projenin bütçelendirilmesini yapan Koçtaş, uygulama aşamasında da kapsamlı hizmet vererek tüketiciye komple çözümler sunuyor. Koçtaş’ın uzman, güler yüzlü kadrosu, ev dekorasyonuyla ilgili tüm karar süreçlerinde müşterilere destek oluyor, ürün ve hizmetlerle ilgili tüm sorularını yanıtlıyor. Her evin, kendine özgü bir hikayesi olduğuna inanan Koçtaş, global trendleri yakından takip ederek, ev dekorasyonunda ön plana çıkan detayları belirliyor.