BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Simav'ın çehresi değişiyor

Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçenin çehresini baştan aşağı değiştirmeye çalıştıklarını belirtti.

Abone ol

Kütahya’nın Simav ilçesi her geçen daha da güzelleşiyor.

Modern bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçenin çehresini baştan aşağı değiştirmeye çalıştıklarını belirtti.

Karahan, farklı bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını vurgulayarak, hizmetlerinin süprizlerle devam edeceğini ifade etti.

Kütahya’ya bağlı 25 bin nüfuslu şirin bir ilçe olan termal zengini Simav’ı daha yaşanabilir bir hale getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Karahan, ''Halkımızın daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için sürekli çalışıyoruz, devamlı arayış içindeyiz. Göreve geldiğimizden bu yana Simav’da gözle görülür değişiklikler olduğu herkesçe malum. Tabii biz bu hizmetlerle yetinecek değiliz. Halkımıza daha farklı nasıl hizmet edebiliriz bunun düşüncesi içindeyiz'' dedi.

Yerleşim birimlerinin giriş ve çıkışlarının güzel olmasının önemine işaret eden Karahan, Simav’dan Kütahya’ya giden yol üzerine belediye olarak kavşak yaptıklarını kaydetti. Söz konuşu kavşağın yeşillendirilmesi çalışmalarını özenle sürdürdüklerini ifade eden Başkan Karahan, Simav’ın oldukça eski olan ve bugünün ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanan alt yapısını değiştirmek için, göreve geldikleri gün itibariyle çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Yeşil alan ve park yoksunluğu olan ilçede bu eksikliği gidermek için kolları sıvayan Belediye Başkanı Kasım Karahan, rastgele hizmet yerine insana yakışır bir hizmet anlayışını seçtiklerini söyledi.
Klasik belediyeciliğin dışına çıktıklarına dikkati çeken Karahan, sosyal projelerde de aktif olduklarını kaydetti.