BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İftar ve sahur hep beraber yapılıyor

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte Zafer Mahallesi Tekstil mevkiinde kurulan iftar çadırında bir araya geldi.

Abone ol

Tekstil mevkiindeki vatandaşlarla iftar yemeğinde buluşan Bekir Keskin, hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen iftar ve sahur çadırlarında bu yıl günde 2.000 civarında kişinin yemek yediğini belirtti

Keskin, “ İftar çadırlarında verilen 4 çeşit yemek menüsü protein, kalori ve vitaminler, dengeli ve sağlıklı beslenmeye uygun şekilde hazırlanmaktadır. 3 Eylül Tayyare Parkı içinde kurulan sahur çadırı Türkiye'de bir ilktir. Yaklaşık 100-150 kişinin yararlandığı sahur çadırına vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Sahur menüsünde de çorba çeşitleri ve kahvaltı tabağı sunuluyor” dedi.

Başkan Keskin, hergün çok sayıda vatandaşın, iftar saatinden önce belediye tarafından Cumhuriyet Mahallesi Köşebaşı Camii yanı, Zafer Mahallesi Tekstil mevkii, Türkmen Mahallesi Tekelli Düğün Salonu Bahçesi ve 3 Eylül Tayyare Parkı içinde olmak üzere 4 ayrı yerde kurulan çadırların önünde kuyruğa girdiklerini ve iftar saatinde hep birlikte oruç açtıklarını söyledi.