BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,10
ALTIN 2.495,95
HABER /  SPOR

Şımarık Kazıma uyarı

Partizan maçında formasını yere atarak Fenerbahçe camiasından tepki toplayan Kazım için ailesi devreye girdi.

Abone ol

Baba Richards’ın önümüzdeki hafta gelerek yönetimle görüşeceği ve oğlunu uyaracağı bildirildi

Fenerbahçe’de Partizan maçında oyundan alındığı için sinirlenen ve formasını yere fırlatan Colin Kazım’a ağır bir ceza gelmesi beklenirken, son zamanlarda şımarık ve vurdumduymaz hareketleri ile dikkat çeken genç oyuncunun durumuna babası el koydu.

Baba Richards’ın, önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelip hem oğlunun durumunu düzeltmeye çalışacağı, hem de basın toplantısı düzenleyerek, Kazım üzerindeki tartışmaları bitirmeyi planladığı bildirildi.

Özellikle Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı futbolla dikkat çeken ancak olumsuz davranışları bir türlü engellenemeyen Kazım’ın kendini düzene sokması için çaba harcayacak olan babası Richards, bu futbolcunun iyi niyetinden şüphe edilmemesi gerektiğini ifade ederek, oğluna sahip çıkılması için yardım isteyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetimi, oyundan alındığı için formasını yere fırlatan Colin Kazım’a para cezası vermeyi ve ciddi şekilde uyarmayı düşünürken, Teknik Direktör Aragones de bu oyuncunun kendini geliştirmesi için disiplin kurallarını artıracak.