BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,85
ALTIN 2.389,06
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Yıldız savaşları sürüyor...

Bu hafta vizyona giren "Star Wars : Klon Savaşları" serinin hayranlarını şaşırtacak gibi...

Abone ol

Star Wars : Klon Savaşları
(Star Wars: The Clone Wars)

Yönetmen: Dave Filoni
Tür: Animasyon / Bilim Kurgu
Yapım Yılı: 2008

“Star Wars” (Yıldız Savaşları) serisi yeniden beyazperdeye geliyor. 3 boyut tekniğinin uygulandığı serinin yeni bölümü “Clone Wars”un (Klon Savaşları) yine gişe rekoru kırması bekleniyor.

Filmin üçlemeler üzerine kurulu “Star Wars”un (Yıldız Savaşları) ikinci ve üçüncü bölümleri arasındaki hikayeyi tamamlaması düşünülüyor. Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve Padmé Amidala gibi tanınan kahramanların yanısıra yeni karakterleri de kadrosuna katan filmin son teknoloji kullanılarak hazırlanan görsel efektleriyle de göz dolduruyor.

Filmle ilgili detay ve fragman için buraya tıklayın...

Annemin Yeni Sevgilisi
(My Mom's New Boyfriend)

Yönetmen: George Gallo
Oyuncular: Meg Ryan, Antonio Banderas, Colin Hanks...
Tür: Aksiyon / Komedi / Romantik
Yapım Yılı: 2008

George Gallo’nun yönettiği ve Meg Ryan, Antonio Banderas, Colin Hanks ile Selma Blair’in oynadığı "Annemin Yeni Sevgilisi" romantik komedi filmlerinden hoşlananlara hitap ediyor.

Genç federal ajana yeni ama zorlu bir görev verilir. FBI, bu genç federal ajanın annesi ile erkek arkadaşının uluslararası sanat eseri kaçakçılığı yaptığından şüphelenmektedir.

Genç ajan, bu görevde annesi ile onun yeni erkek arkadaşını izlemek zorundadır. Filmde, Meg Ryan genç ajanın modern ve özgür yaşayan annesini, Antonio Banderas ise genç ajanın annesinin yeni erkek arkadaşını canlandırıyor.

Filmle ilgili detay ve fragman için buraya tıklayın...


Zohan'a Bulaşma
(You Don't Mess with the Zohan)

Yönetmen: Dennis Dugan
Oyuncular: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui ...
Tür: Aksiyon / Komedi
Yapım Yılı: 2008

"Zohan’a Bulaşma" hayallerinin peşinden gidip New York’ta kuaför olabilmek için kendini ölmüş gibi gösteren İsrailli üstün komando Zohan'ın hikayesini anlatıyor.

Zohan, hayallerinin peşinden gidip New York’ta kuaför olabilmek için kendini ölmüş gibi gösteren İsrailli bir komandodur.

Zohan teröristlere karşı savaştığı yaşamını geride bırakmak istese de, çok geçmeden insanın köklerinden kurtulmasının o kadar kolay olmadığını anlar.

Ne var ki, onu alt etmeye çalışan eski ve yeni düşmanları da şunu öğrenir: Zohan’a bulaşılmaz.

Filmle ilgili detay ve fragman için buraya tıklayın...


Taş Yastık

Yönetmen: Fatih Hacıosmanoğlu
Oyuncular: Suna Selen, Fatih Hacıosmanoğlu, Ali Savaşçı, Oktay Dener, Yasemin Güvenç, Banu Fotocan, Cengiz Bozkurt, Joanne Bellinger, Dave Ogren...
Tür: Suç / Dram
Yapım Yılı: 2007

İstanbul’da eski bir kitap ciltleme dükkanı işleten bir ailenin Lodos ve Poyraz adında iki oğlu vardır.

Chicago’da çalışmakta olduğu kitapçı dükkanından Hamlet’in bir kopyasının silah tehdidi ile çalınmasının ardından Lodos İstanbul’daki ailesinin yanına döner.

Annesine emanet ettiği muhabbet kuşu Şehrazat’ın evin kedisi Hamlet tarafından öldürülmesinin ardından Boğaz’da rüzgar daha sert esmeye başlar.

Filmle ilgili detay ve fragman için buraya tıklayın...