BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Semihe kulübe yolu

Aragones takımda köklü bir değişikliğe gitti. Oyuncuların yeri değişti. Semih'e ise yer kalmadı. İşte yeni Fenerbahçe;

Abone ol

Çift ön liberolu sisteme dönüş yapacak olan Luis Aragones, orta sahada Selçuk’un yanında Emre Belözoğlu ya da Maldonado’ya şans verecek. Alex biraz daha ileri çıkacağı için Semih’e kulübe yolu gözüktü.

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe, Teknik Direktörü Aragones, Partizan maçından sonra oyun planında değişiklik yapacak. MTK Budapeşte ile oynanan iki maçta 7 gol atıp, hiç gol yemeden turu geçen takımının ortaya koyduğu performanstan memnun kalan İspanyol çalıştırıcı, Partizan sınavından gerekli dersi çıkardı.
Tek ön liberolu sistemde Selçuk Şahin’i defansın önüne monte eden, geçtiğimiz yıllarda forvet arkası oynayan Alex de Souza’yı da orta sahaya çeken tecrübeli teknik adam, güçlü bir rakiple oynanan maçta pozisyon hatası yapan takımının çehresini değiştirmek için kolları sıvadı.

SEMİH'E KULÜBE YOLU

İlk 15 dakikalık oyunda iki hatalı gol yiyen takımın, orta sahadan kaynaklanan sıkıntı nedeniyle defansta gedikler verdiğini tespit eden Aragones, Selçuk’un yalnız kaldığını ve bu bölgede güçlü rakiplere karşı önlem alınması gerektiğini belirledi. Lugano-Edu ikilisinin uzun toplar sonrasında rakiple karşı karşıya gelmesini engellemek için Selçuk’un yanına Emre Belözoğlu veya Maldonado’yu çekmeyi planlayan Aragones’in tek sıkıntısı, Alex’in hücum bölgesine kaydırılması durumunda Semih’in kulübeye gidecek olması.

İspanyol çalıştırıcı, Güiza’ya bir süre daha kredi tanıyacak. Maldonado’nun grafiğini yükseltmesine sevinen ve Partizan kadrosuna alan Aragones, yönetime "Sadece Mateja Kezman’ı satabilirsiniz" şeklinde rapor verdi.