BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Köyün gençleri çıldırdı

Köyün gençlerini çıldırtan manzara. Askere gidecek gencin sevgilisiyle gizli buluşması trajediyle sonuçlandı.

Abone ol Kütahya'nın Domaniç İlçesine bağlı Çamlıca köyünde gizlice sevgilisiyle konuşurken durumu fark eden köydeki gençler tarafından darbedildiği iddia edilen kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Muratlı köyünde yaşayan Fatih Karaduman (20) Yeşil köyünde gerçekleştirilen asker eğlencesine katıldı, daha sonra sevgilisinin oturduğu Çamlıca köyüne gitti.

Fatih Karaduman, köyde gizlice sevgilisiyle buluşup konuşurken, köyün gençleri durumu fark etti. Bulunduğu yerden kaçmaya çalışan Fatih Karaduman, yaklaşık 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Darbedilen Karaduman, vatandaşların yardımıyla Domaniç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Kütahya Devlet Hastanesine, daha sonra da Eskişehir Devlet Hastanesine sevk edilen Karaduman'ın, başına aldığı darbeler sonucu beyin kanamasından yaşamını yitirdiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE KÖYÜN GENÇLERİYLE TARTIŞMIŞ

Askere gideceği belirtilen Fatih Karaduman'ın, arkadaşlarına, ''Çamlıca köyünün gençleriyle daha önce de sevgilisiyle buluştuğu için tartıştığını, ancak askere gitmeden son bir kez daha sevgilisini görmek istediğini söylediği'' bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan cumhuriyet savcılığının talimatı doğrultusunda, şüpheliler T.K (17), A.K. (16), R.A. (16) ve H.B. gözaltına alındı. Şüpheli 4 kişi ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.