BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Silvan'da polis teröristlerle çatışıyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde sokağa çıkma yasağının getirildiği 3 mahallede operasyon başlatıldı. Operasyonda 1 polis memuru yaralanırken, mahallelerden yer yer çatışma sesleri yükseliyor.

Abone ol

DİYARBAKIR'ın Silvan ilçesinde sokağa çıkma yasağı sonrası polis; tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde operasyon başlatttı. Yer yer çatışmaların yaşandığı operasyonlarda bir polis memuru da yaralandı.

Silvan'ın Mescit, Tekel ve Konak mahallelerinde yol kapatıp, barikat kuran ve hendek kazarak halkın can ve mal güvenliğini riske atan teröristlerin varlığından dolayı kaymakamlık tarafından alınan kararla bu mahallelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildikten sonra bölgede operasyon başlatıldı.



TANKER ATEŞE VERİLDİ

Teröristler tarafından bir vatandaşa ait tankere el konularak barikat amaçlı kullanıldıktan sonra yakıldı. Yakılan tanker dolayısıyla yol trafiğe kapatıldı. Bölgeye operasyon düzenleyen güvenlik kuvvetleri yolu kapatan tankeri vinç yardımı ile çekti.

BİR POLİS MEMURU YARALANDI

Düzenlenen operasyonlarda teröristlerin uzun namlulu silahlarla saldırısı sonucu 1 polis memuru hafif şekilde yaralanırken, yasağın başladığı dünden itibaren 3 mahallede şiddetli çatışmalar sürüyor. Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği 3 mahallede sürekli olarak silah ve patlama sesleri yankılanıyor.