BIST 9.525
DOLAR 32,63
EURO 34,84
ALTIN 2.503,13
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında AK Parti'li vekilin ses kaydını dinletti!

MHP adayı Mehmet Aslan AK Parti milletvekili Orhan Miroğlu'nun 'PKK terör örgütü değildir' dediğini ses kaydını canlı yayında dinletti ve savcıları görece çağırdı.

Abone ol

CNN Türk’teki Tarafsız Bölge programında Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hakkında alınan yakalama kararı konuşuldu.

Programa katılan konuklardan MHP milletvekili adayı Mehmet Aslan AK Parti Mardin milletvekili Orhan Miroğlu'nun da 'PKK terör örgütü değildir' dediğini söyledi. Aslan, canlı yayında Orhan Miroğlu’nun ses kaydını dinletti. Aslan, Miroğlu'nun bu sözleri nedeniyle savcıların harekete geçmesini belirterek suç duyurusunda bulundu.

Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi Hakkında "PKK Terör örgütü değildir" sözleri nedeniyle yakalama kararı çıkarılması tartışıldı.

Tartışmanın bir bölümünde araya giren MHP Milletvekili adayı Mehmet Aslan izleyicilerden gelen bir videoyu gündeme getirdi. Aslan'ın dinlettiği videoda Ak PartiMardin milletvekili Orhan Miroğlu'nun Ülke TV’deki Bıçak Sırtı programında "PKK terör örgütü değil, kendi topraklarında belli bir siyasi programı hayata geçirmeye çalışan bir politik harekettir" sözlerini dinletti.

Mehmet Aslan, Miroğlu'nun sözleri nedeniyle savcıların bir an önce harekete geçmesi gerektiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.