BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.436,88
HABER /  GÜNCEL

Bombacı Yunus Emre Alagöz kimdir?

Ankara'yı bulayan Yunus Emre Alagöz kimdir? Savcılık, Ankara'da bombalı eylem gerçekleştirenlerden bir kişinin kimliğinin belirlendiği o ismin Yunus Emre Alagöz olduğu açıklandı. Diğer bombacı eylemcinin kimliğinin belirleme çalışmaları ise sürüyor.

Abone ol

ANKARA'da üst üste patlayan bombaların faili belli oldu. Ankara'daki eylemi Suruç bombacısı Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün ağabeyi Yunus Emre Alagöz'ün gerçekleştirdiği açıklandı. Diğer bombacının kimlik tespit çalışmaları ise sürüyor.

Türkiye'yi yasa boğan canlı bomba eylemiyle ilgili soruşturma sürüyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara'daki terör eylemlerindeki canlı bombalardan birinin kimliğinin belirlendiğini duyurdu. Canlı bomba eyleminde bulunan kişinin Yunus Emre Alagöz olduğu belirtilirken, diğer canlı bombanın da eşgalinin belirlendiği ve kimlik belirleme çalışmalarının ise sürdüğünü açıkladı.

9 ZANLI KAÇTI AÇIKLAMASI

Açıklamadaki en çok dikkat çeken detay ise, sorumsuzca yapılan yayınlardan dolayı 9 zanlının kaçmış olması.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, ''Başsavcılığımızca yürütülen sürecin en kritik anlarında bazı basın yayın organlarının yaptıkları sorumsuz yayıncılık anlayışı sebebi ile soruşturmamız bir miktar akamete uğramış ise de; en kısa zamanda kaçan şüphelilerin de yakalanması suretiyle elde edilecek yeni bilgi ve belgeler ışığında eylemin diğer planlayıcılarına da ulaşılacaktır.'' ifadeleri yer aldı.