BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Silivri'de parkeler değişiyor

Silivri Belediyesi ekipleri tarafından, gerçekleştirilen parke taşı çalışmaları kapsamında toplamda 12.173 m2 taş ve 5495 metre bordür işi yapıldı.

Abone ol

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen parke taşı tamirleri ilçe mahallelerinde eş zamanlı olarak devam ediyor. Sokak ve kaldırımlarda meydana gelen görüntü kirliliğini ortadan kaldıran ekipler, bordür ve taş döşemeleri ile tamir işlerini tüm mahallelerde aynı özen ve titizlikle sürdürülüyor.

2010 yılı itibariyle Silivri girişindeki tretuvar yapımı, Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi ile Gıda Bankacılığı’nın ön bahçe düzenlemesi, Cumhuriyet Mahallesi Tandoğan Sokak, Saraçoğlu Sitesi sokak düzenlemesi, Erguvan Anaokulu Bahçesi ve çevre düzenlemesi, 75. Yıl İlköğretim Okulu bahçesi, Selimpaşa Mahallesi Güzelkent Sitesi yol düzenlemesi, Çanta Mahallesi Huzurevi bahçesi ve ilçenin muhtelif yerlerinde toplamda 12.173 m2 taş ve 5495 metre bordür işi yapıldı. Ayrıca yağmur oluğu çalışmaları da yapan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2010 yılı itibariyle toplamda 665 metre yağmur oluğu çalışması gerçekleştirdi.

Çalışma yapılan yerlerde incelemelerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çalışmaların tüm mahallelerde eş zamanlı olarak devam edeceğini belirtti. İlçenin çehresinin değiştiğini ifade eden Başkan Işıklar, görüntü kirliliğinin ortadan kalktığını belirtti.