BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,75
ALTIN 2.388,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Silivri asfalta doyacak!

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Abone ol

Silivri merkezde çalışmalarına başlayan ekipler, yoğun yağmur ve kar yağışından dolayı oluşan çukurları asfalt yama çalışmaları ile kapatıyor.

İlçenin farklı bölgelerinde yol bakım, onarım ve tamirat işlerini de sürdüren ekipler, kent merkezinden başlattıkları çalışmaları, mahallelerde de devam ettirecek.

IŞIKLAR: “İLÇEMİZDE BOZUK VE ÇUKURLU YOL KALMAYACAK”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Hazırladığımız program doğrultusunda asfalt çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Özellikle küçük sanayi sitesi arkası ve Silivri girişindeki yolun asfalt frezesiyle kazındıktan sonra yeniden asfaltlanması, esnafımıza ve vatandaşımıza kolaylık sağlayarak, bölgeyi modern bir görünüme kavuşturacak. Çalışmaların rahatsızlık vermeden sona ermesi için gece gündüz çalışan ekiplerimiz, tüm ilçemizde bozuk ve çukurlu yol kalmayıncaya kadar çalışmalarını sürdürecek” dedi.

TOPLAM 2000 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Fen İşleri Müdürü Hasan Solak’tan yapılan çalışmalar hakkında teknik bilgiler alan Başkan Işıklar, bugüne kadar toplamda 2000 ton sıcak asfalt döküldüğünü ifade ederek, yollarda oluşan çukurlarında da sıcak asfaltla kapatıldığını kaydetti.