BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,93
ALTIN 2.434,92
HABER /  MEDYA

Sıfır Bir Adana dizisi konusu ne oyuncuları kim?

İnternetin yeni dizisi Sıfır Bir Adana hızlıca yayılmaya devam ediyor. Özellikle sosyal medyada sıklıkla konuşulan Sıfır Bir Adana oyuncuları kim Sıfır Bir Adana'nın konusu? Sıfır Bir Adana blu tv izleme ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fi'den sonra internette yayınlanan diziler hızla yayılmaya başlandı. Bunlardan biri de çok ilgi gören Sıfır Bir Adana dizisi. Önce Youtube'da yayınlanmaya başlayan daha sonra blutv'ye geçen Sıfır Bir Adana dizisine gelin yakından bakalım.

RTÜK nedeniyle artık birçok dizi internetten yayınlanmaya başlandı. Adana'nın getto mahallesinde geçen dizinin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Sizler için şu günlerde yoğun bir şekilde merak edilen Sıfır Bir Adana dizisini derledik. Sıfır Bir Adana dizisinin konusuna baktığımız zaman 3 çocukluk arkadaşının yaşadıklarını görüyoruz. Youtube'da yayınlandıktan sonra ilgiyle takip edilen diziyi görünen o ki ilerleyen günlerde daha fazla konuşacağız. 

SIFIR BİR ADANA DİZİSİ OYUNCULARI  Sıfır Bir Adana dizisinde tanıdık kimse yok. Zaten dizinin gerçekçiliğinin altını çizen yanı da bu. 20’li yaşlarındaki üç çocukluk arkadaşı Savaş (Savaş Satış), Cio (Cihangir Ceyhan) ve Özgür’ün (Özgür Meriç) dostlukları üzerinden çete savaşları anlatılıyor. Sarsılmaz, Anafor, Cabbar hemen öne çıkan karakterleri. Ekibin hepsi 20’lerin sonunda, 30’ların başında. Bir kısmı doğma büyüme Adanalı, bazıları sonradan gelmiş; hepsi Hürriyet Mahallesi’nde buluşmuş. Yönetmen Kadri Beran Taşkın, Anadolu Üniversitesi Sinema TV mezunu, İstanbul’da çalıştıktan sonra Adana’ya dönmüş. Oyunculardan Cihangir Ceyhan da öyle.

SIFIR BİR BLU TV'DEN ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR? Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim. Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 12.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez. BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.