BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can albüm için diyette

Ünlü sanatçı Sibel Can yeni albümü için diyette. Jennifer Lopez gibi ünlülerin uyguladığı diyeti yapacak. İşte öğün listesi.

Abone ol

10 kilo fazlası olan Sibel Can, yeni albümü öncesi forma girmek için kolları sıvadı. Ünlü sanatçı Kimo Diyeti'ne başladı. Can, 3 günde 9 kilo verecek. İdeal kilosuna kavuşacak.


10 kilo fazlası olan Sibel Can, yeni albümü öncesi forma girmek için kolları sıvadı. Jennifer Lopez ve Sandra Bullock'un uyguladığı 'Kimo Diyeti'ne başvuran sanatçı, 3 günde 9 kilo verecek....

Eşi Sulhi Aksüt'ün yaptığı leziz Karadeniz yemekleri yüzünden kışın kilo aldığını söyleyen Sibel Can, yeni albümü öncesi forma girmeye karar verdi. 10 kilo fazlası olduğunu söyleyen sanatçı, Hollywood'un ünlü isimlerinden Sandra Bullock ve Jennifer Lopez'in uyguladığı diyete başladığını anlattı. "Hayranlarımın karşısına yepyeni bir Sibel olarak çıkacağım" diyen Can, ABD'nin Nevada eyaletindeki sağlık merkezi Nevada's Bomb Health Center'ın ünlü ismi Dr. Benny Thai Kimo'nun mucizevi diyetini uyguluyor. "Diyet yalnızca üç gün sürüyor ve sonunda 9 kilo veriyorsunuz" diyen Sibel Can, diyeti ikinci defa uygulamak için 2.5 aylık bir ara vermek gerektiğini belirtti.

Can'ın öğün listesi

SABAH: Bir kase cornflekse bir bardak süt ve 1 tatlı kaşığı bal ekleyip yiyin.

ÖĞLE: Isırgan tohumunu havanda ezip, balla karıştırın bundan yağsız çorba yapıp ekmeksiz olarak için.

KUŞLUK: İstediğiniz kadar haşlanmış karnabaharı limonla yiyebilirsiniz.

AKŞAM: Karnabahara devam. Karnabahar sevmeyenler Brüksel lahanası yiyebilirler.