BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.407,43
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

SGK'nın Ortaca şubesi açılıyor

SGK şubesinin yerinin kira sözleşmesi yer sahibi ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Fehmi Delibaş tarafından imzalandı.

Abone ol

Ortaca Belediyesi ile Esnaf Odaları Başkanlığının çalışmaları sonrasında açılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) şubesinin yerinin kira sözleşmesi Ortaca Esnaf Odası Başkanlığı Binası’nda yer sahibi ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Fehmi Delibaş tarafından imzalandı.

Yapılan kira sözleşmesinde; yer sahibi, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Fehmi Delibaş, Detek Hizmetleri Şefi Hasan Sünettçi ve Ortaca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin ile beraber kira sözlemesi imzalanarak SGK Kurum Şubesi’nin Ortaca’da en kısa süre içinde hizmete açılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Esnaf Odaları Başkanı Hüsamettin Karaşahin “Öncelikle bu konuda önderlik eden Başta Belediye Başkanımız Hasan Karaçelik’e ve tüm siyasetçilerimize göstermiş oldukları katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Bu hizmet binasının hayata geçirilmesi ile Ortacalı hemşerilerimiz birçok işini Muğla’ya gitmeden açılacak olan SGK Hizmet binasında halledeceklerdir. Açılacak olan SGK Şubesi Ortaca’nın Beşköprüler Mahallesi eski binlik petrol istasyonu yanında bulunan binada hizmete girecektir” dedi.