BIST 8.988
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.277,21
HABER /  GÜNCEL

Sezgin Tanrıkulu Süleyman Özışık'a yanıt veremedi!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İnternethaber yazarı Süleyman Özışık'ın Habur'dan gelen teröristlerin avukatlığını yapıp yapmadığı yönündeki sorularına yanıt veremedi.

Abone ol

Habertürk Televizyonu'nda dün akşam yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında Kuzey Irak'taki Kürt referandumu tartışıldı.

Programın konukları arasında İnternethaber yazarı Süleyman Özışık ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen de vardı. Programın akışında konu CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Habur'dan gelen teröristlerin avukatlığını yapıp yapmadığına geldi. Özışık, "Sezgin Tanrıkulu Habur'dan gelenlerin avukatlığını yaptı mı?" diye sordu. Bir süre sonra CHP'li Tanrıkulu programa telefonla bağlandı. Özışık'ın sorusunun sorulduğu Tanrıkulu ise net bir yanıt vermeden Süleyman Özışık'a yüklendi. "Oraya gelen insanlar silah bırakan insanlardı" diyerek teröristleri savunan Tanrıkulu, avukatlık yapıp yapmadığı tekrar sorulmasına karşın net bir yanıt vermedi. "Avukatlık başka şey siyaset başka şey" demekle yetinen Tanrıkulu Süleyman Özışık'ın 'özür dilemesini' istedi.

İşte programda yaşanan o anlar...