BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ver Elini Aşk 4.bölüm fragmanı Ayperi ve Kaan evlenecek mi?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Ver Elini Aşk 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ayperi ve Kaan'ın zorunlu aşktan birlikte olmasını konu anlatan dizide bu akşam yeni bölümde neler olacak? Ver Elini Aşk 4.bölüm fragmanı tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Sevda Erginci ile Ali İl'in paylaştığı Ver Elini Aşk dizisi hız kesmeden devam ediyor. Kanal D'nin merakla beklenen dizisinde bu akşam Emin Ağa planının ortaya çıkmasından korkar. Peki Ver Elini Aşk 4.bölüm neler olacak?

Ver Elini Aşk 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen yeni dizi Ver Elini Aşk'ta Ayperi ve Kaan, dedesini kırmamak için zorla evlenme yoluna gider. Kiraz'ın gelmesiyle işler kızışınca Emin Ağa yaptığı planın ortaya çıkmasından korkar. Peki Emin Ağa'nın, Ayperi ve Kaan'ın evlenmesi için yaptığı plan ortaya çıkacak mı? Gelin hep birlikte Ver Elini Aşk 4.bölüm fragmanını izleyelim:

VER ELİNİ AŞK SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Ver Elini Aşk dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Herkes tarafından ilgiyle izlenen dizinin son bölümünde gerçeklerin farkına varan Emin Ağa, Kaan ve Ayperi ile ilgili bir plan kurdu ve hemen uygulamaya koyuldu.