BIST 10.256
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.404,21
HABER /  MAGAZİN

Sezercikin karısı tutuklandı

Sezer İnanoğlu'nun eşi Mehtap Meral İnanoğlu tutuklandı

Abone ol

Aracıyla bir yayaya çarparak ölümüne sebep olduğu ve olay yerinden kaçtığı iddiasıyla aranırken Sincan Cumhuriyet Savcılığına teslim olan Sezer İnanoğlu'nun eşi Mehtap Meral İnanoğlu tutuklandı.

Ankara'da, 16 Ağustos'ta, aracıyla bir yayaya çarparak ölümüne neden olduğu ve kaza sonrasında da olay yerinden kaçarak uzaklaştığı iddia edilen Mehtap Meral İnanoğlu, ''ölüme sebebiyet vermek'' ve ''olay yerinden kaçmak'' suçuyla aranıyordu.

İnanoğlu, bugün akşam saatlerinde Sincan Cumhuriyet Savcılığına gelerek, teslim oldu. Mehtap Meral İnanoğlu, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Yeşilçam sinemasının minik kahramanı ''Sezercik''i canlandıran Sezer İnanoğlu'nun eşi olan Mehtap Meral İnanoğlu'nun, 16 Ağustos'ta, Ankara'nın Etimesgut ilçesi sınırlarındaki Şaşmaz Kavşağı'nda, 34 KNR 56 plakalı siyah Mercedes aracı ile yolun karşısına geçmek isteyen Nazife Epik'e çarptığı iddia edilmişti.

Kazanın ardından ağır yaranan ve çevredekilerce Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 3 çocuk annesi Epik, iç kanama nedeniyle hayatını kaybetmişti.