BIST 10.235
DOLAR 32,22
EURO 34,64
ALTIN 2.395,10
HABER /  SPOR

Fatih Terime sürpriz

A Milli Takım'ın bu akşamki antrenman öncesinde, Fatih Terim'e hoş sürpriz!

Abone ol

A Milli Takım'ın bu akşamki antrenman öncesinde, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e 54. doğum günü kutlaması yapıldı.

Futbolcular ve Terim antrenmana çıkarken, saha kenarına, üzerinde ''İyi ki doğdun Fatih Hoca'' yazılı bir pasta getirildi. Fatih Terim'in istememesi üzerine, görevliler pastayı geri götürdü. Oyuncularla saha içinde kısa bir toplantı yaptıktan sonra Terim, saha kenarında antrenmanı izleyen Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin yanına geldi.

Keçeci, Terim'in doğum gününü kutlarken, arkasında ''İyi ki doğdun Fatih Terim'', önünde Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, başkan vekili Affan Keçeci, antrenörler ve futbolcuların imzasının bulunduğu 5 numaralı milli takım forması armağan etti.

Tesis görevlileri de Terim'e çiçek vererek doğum gününü kutladılar. Fatih Terim, kendisi için çok hoş bir doğum günü olduğunu belirterek, ''Sayın başkanımıza ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Hoş bir sürpriz oldu. Ben pasta üflemeyi sevmem. 5 numara, yıllardır giydiğim için akıllarda kalmış. Çok hoş bir jest oldu'' dedi. Terim, gazetecilerin ''Kaç yaşına girdiniz ?'' sorusuna esprili bir şekilde ''37-38 oldu'' diye yanıt verdi.