BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.431,96
HABER /  GÜNCEL

Sezer Öztürk'un unutamadığı jest

Şike soruşturması sürecinde gözaltına alınıp serbest bırakılan Fenerbahçe'nin yeni transferi Sezer Öztürk konuştu.

Abone ol

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Sezer Öztürk, Fenerbahçe'ye gelene kadarki sürecin kolay olmadığını, sarı-lacivertli takımdan kolay kolay ayrılmak istemediğini söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesi, Sezer Öztürk'ün Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısında yer alan röportajından bölümler yayınladı.

Eskişehirspor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Sezer, ''Buraya gelmek kolay olmadı. Nasıl buraya gelmem kolay olmadıysa, buradan kolay kolay da ayrılmak istemiyorum. Benim her zaman bir hedefim vardır, gittiğim yerde pozitif anlamda iz bırakmak isterim. Manisaspor'da, Eskişehirspor'da bunu yaptım. Fenerbahçe'de de bunu yapmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

UNUTAMIYOR

Futbolda yürütülen şike ve teşvik iddiaları soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınıp, serbest bırakılan Sezer, ''Aykut hocama tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum. Serbest kaldıktan sonra Topuk Yaylası'nda gece yarısı bütün takımı toplayıp dışarıya çıkarmasını hala unutamıyorum. Böyle şeyler beni takıma daha da bağlıyor'' şeklinde görüşlerini aktardı.

TAKIM KENETLENMİŞ DURUMDA

Soruşturma kapsamında sıkıntılı günler geçiren takımıyla ilgili de görüşlerini bildiren Sezer, şunları kaydetti:

''Takım çok kenetlenmiş durumda, herkes birbirine sahip çıkıyor. Bu zor dönemde bu kenetlenme her zamankinden daha önemli. Bugünler iz bırakmadan geçiyor desek yalan olur. Federasyonun ve yargının vereceği kararlar nihai olacak. Aykut hoca ve kaptanlarımız bu süreci bize fazla yansıtmamaya çalışıp, bizi daha çok yeşil sahaya yönlendiriyorlar. Şimdiye kadar bunu gayet iyi yaptığımızı düşünüyorum.''

ALEX'İ ÖRNEK ALIYOR

Takım kapkanı Alex de Souza'ya övgüler yağdıran Sezer Öztürk, ''Her idmanda Alex'ten bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Gerçekten çok büyük bir futbolcu. Bu başarıları yakalayıp da halen küçükle küçük, büyükle büyük olması, herkesle rahat ve egosuz olması, ona olan sevgimi daha da arttırdı. Onu örnek alıyorum'' ifadelerini kullandı.