BIST 9.872
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.451,97
HABER /  POLİTİKA

AK Parti'nin bayramlaşacağı 7 parti

Partilerin Ramazan Bayramı programları belli oldu. AK Parti'yi ziyaret edecek partiler belli oldu. Aralarında BDP yok

Abone ol

Ramazan Bayramının ikinci gününde AK Parti'yi bazı partilerin temsilcileri ziyaret edecek. Yine aynı gün, genel merkezde parti mensuplarının katılacağı bayramlaşma programı düzenlenecek.

AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle parti genel merkezinde bayramlaşma programı organize etti. Buna göre, Bayramın ikinci günü olan 31 Ağustos Çarşamba günü bazı partilerin temsilcileriyle bayramlaşılacak. CHP, MHP, DP, DSP, BBP, Saadet Partisi ve Has Parti heyetleri AK Parti'yi ziyaret edecek. Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ankara Milletvekili Fatih Şahin ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı'ndan Oya Işık, gelecek heyetleri karşılayarak karşılıklı bayramlaşmayı gerçekleştirecek.

AK Parti, aynı partilere bayramlaşma ziyaretleri de gerçekleştirecek. Bunun için oluşturulan ilk ekipte Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal, Çankırı Milletvekili İdris Şahin ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan Yasin Bölükbaşı yer alacak. Bu heyet CHP, MHP, Has Parti ve BBP'yi ziyaret edecek.

İkinci ekipte de Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı'ndan Gülnur Hayran ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan Mustafa Demir olacak ve bu heyet de DSP, DP ve Saadet Partisi'ni ziyaret ederek partilerin yetkilileriyle bayramlaşacak.

PARTİ BAYRAMLAŞMASI BUGÜN

Öte yandan, aynı gün saat 14.00'te AK Parti Genel Merkezi'nde teşkilat bayramlaşma programı düzenlenecek ve parti mensupları bayramlaşacak. Bu programda, Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Salih Kapusuz'un partililere seslenmesi bekleniyor. Bu programa, programlarının uygun olması durumunda bazı bakanların da katılabileceği öğrenildi.