BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,14
ALTIN 2.473,93
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisinin balkonundan ölüme atladı

Asya Yüz Güzeli, seks kasetini yayınladığı düşüncesiyle gittiği eski sevgilisinin balkonundan ölüme atladı

Abone ol

İNTERNETHABER

'Bayan Asya' olarak bilinen Sahar Daftary, 46 metre yükseklikteki sevgilisinin ev balkonundan ölüme atladı.

Rashid adı ile anılan 33 yaşındaki antikacı sevgilisnin 12. kattaki evinin balkonundan aşağı atlayan 23 yaşındaki Asyalı model, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Güzel modelin yeni erkek arkadaş polisi arayarak yardıma ihtiyacı olduğunu bildirdi ve polise eski sevgilinin adresnini verdi ancak polis yetişmeden az önce, Daftary kendisini aşağı bıraktı. Rashid ise tutuklanarak emniyete götürüldü.

Geçen yıl İngiltere'deki bir güzellik yarışmasında Bayan Asya Yüz Güzeli olarak birincilik kazanan Sahar Daftary, bu yarışmadan kısa süre önce Rashid ile tanışmış ve anlatıldığı kadarıyla büyük bir aşk yaşamaya başlamaıştı.

Arkadaşlarının verdiği bilgiye göre, yaklaşık altı ay önce adamın evli olduğunu öğrenmiş ve ayrılmıştı. Evliliği keşfetmesi ve sevgilisinden ayrılması nedeniyle uzun süre kendine gelemediği söylenen güzel model, bir şok daha yaşayarak yıkıldı.

Adını vermeyen bir adam içinde genç modelin pornografik öğeler içeren görüntülerinin olduğu bir video kaseti Daftary'e postaladı ve sonra herkesin ziyaret edebileceği bir websitesinde yayınladı. Bu ise işlerin iyice karışmasına neden oldu.

Modellik kariyerini de tehlikeye sokan bu kaseti ayrıldığı eski sevgilisinin gönderdiğini düşünen Daftary, adamın Manchester'daki evine giderek duruma açıklık kazandırmak istedi. Evin içinde ne yaşandığı hala tam olarak bilinmiyor ama polis geldiğinde kadının düşmüş olması akla cinayet olasılığını da getiriyor.

Görgü tanıklarının ifadesine göre herhangi bir bağırış ya da kavga sesi gelmiyordu. Sadece keskin ve tek bir çığlık sesi duyulduktan sonra kadını yerde gördüklerini söyleyen görgü tanıklarının ifadesi üzerine, cinayet olasılığından çok intihar ya da talihsiz bir kaza olduğu düşünülmeye başlandı.

Ailesi ve arkadaşları tarafından hayat dolu ve iyi niyetli olarak anlatılan Genç model 'Bayan Asya'nın ölümünden şüpheli olan eski sevgilisi Rashid ise hala göz altında tutuluyor.