BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisini gezmeye götürdü döve döve...

Antalya Kemer'de gezmeye götürdüğü kız arkadaşı E.K.'ye ormanlık alanda tecavüz ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Halil A., tutuklandı.

Abone ol

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde gezmeye götürdüğü kız arkadaşı 28 yaşındaki E.K.'ye ormanlık alanda tecavüz ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Halil A., tutuklandı.

KIZ ARKADAŞI REDDEDİNCE DÖVÜP TECAVÜZ ETTİ

Kemer'e bağlı Kuzdere Mahallesi'ndeki Ağva Deresi'nin kıyısına 2 Ağustos'ta gezmeye giden Halil A. ve kız arkadaşı E.K., bir süre sonra dere kenarındaki ormanlık araziye girdi. Burada E.K. ile ilişkiye girmek isteyen Halil A., ret cevabı alınca iddiaya göre kız arkadaşını döverek tecavüz etti.

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden E.K.'nin şikayette bulunması üzerine, Halil A. polis tarafından evinde gözaltına alındı. Polis merkezine getirilen Halil A., buradaki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği mahkemece cinsel taciz ve tecavüz suçundan tutuklandı.

DAHA ÖNCE ELEKTRONİK KELEPÇEYLE TAKİP EDİLİYORMUŞ

Halil A.'nın daha önce işlediği bir suç nedeniyle denetimli serbestlikten yararlanarak cezaevinden çıktığı ve elektronik kelepçeyle takip edildiği belirtildi.

tecavuz-antalya.jpg