BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,85
ALTIN 2.388,61
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisini de tehdit etmiş

Afyon'da ailesinden 4 kişi katleden polis memurunun avukat sevgilisi ilk kez konuştu

Abone ol

AVUKAT Öznur Aydemir, silah ruhsatı alırken tanıştığı ve 3 ay birlikte olduğu polis sevgilisi Zafer Başaran’ın ayrıldıktan sonra kendisini de ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü. Zafer Başaran’ın beraberliklerini ailesine anlatması üzerine tehditler almaya başladığını söyleyen Öznur Aydemir, yaşadıklarını şöyle anlattı:

AGRESİF BİRİYDİ

"Ailesinin tepkilerinden korktum. Ayrılmak isteyince Zafer Başaran beni ölümle tehdit etmeye başladı. ’Beni bırakırsan seni öldürürüm’ dedi. Söz konusu görüntüler 2 yıl önce çekilmişti. 2 yıldır görüşmüyoruz. Yaklaşık bir sene Balıkesir’de ailemin yanında yaşadım. Sorunları benimle ilgili değildi. Medya, ben onu tetiklemişim gibi gösteriyor ama değil. Agresif, ihtiraslı, tutkulu ve hırslı biriydi. Evimde bana silah dayayan bir insan. ’Sorunlarım var, bana yardım et’ diyordu. Korkularımı eşine de anlatmıştım. Eşi, nişanlıyken onunla evlenmezse öldüreceği tehditinde bulunduğunu söylerek ’O korkaktır. Sana bir şey yapmaz ama kaç kurtar kendini’ dedi."

ŞAKA SANMIŞTIM

Zafer Başaran’ın görüntülere yansıyan "Yedi kişiyi öldüreceğim" sözlerini hiç ciddiye almadığını anlatan Avukat Öznur Aydemir, "Şaka yollu söylenmiş sözlerdi. Ailesi aklıma bile gelmedi. Çocuğunu, tapacak kadar severdi. Oğlundan bahsederken bile ağlardı. Onun sıkıntısı eşi ve ailesi değildi, polislik çok zor meslek. Duygusal ve hassas insanların polislik yapması doğru değil. Yaşadıklarımdan hiç pişman değilim, keşke yanında olsaydım ve bunlara engel olabilseydim" diye konuştu.

Kaynak:www.hurriyet.com.tr