BIST 10.004
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.428,50
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisinden hamile kaldığını öğrenince..

Şanlıurfa'da, 15 yaşındaki K.Y., sevgilisi ile girdiği ilişkiden hamile kaldığını öğrenince ilaç içerek intihara kalkıştı.

Abone ol

Şanlıurfa'da, 15 yaşındaki K.Y., sevgilisi ile girdiği ilişkiden hamile kaldığını öğrenince ilaç içerek intihara kalkıştı. Genç kızı durumu fark eden babası kurtarırken, polis, K.Y.'nin sevgilisini yakalamak için çalışma başlattı.

Bamyasuyu Mahallesi'nde oturan K.Y., bir süre önce sevgilisi M.T. ile ilişkiye girdi. Aradan geçen süre içerisinde hamile kaldığını fark eden genç kız, erkek arkadaşını durumdan haberdar etti. Ancak sevgilisinin bu konuda kendisini yalnız bıraktığını iddia eden K.Y., hamileliğini öğrenmesi durumunda ailesinin vereceği tepkiden korkarak intihar etmeye karar verdi. Önceki gece odasına çekilen K.Y., evde bulduğu 15 hapı içerek intihara kalkıştı. Kızının uzun süre dışarı çıkmamasından şüphelenerek odaya giren babası, K.Y.'yi baygın halde buldu. K.Y., çağrılan ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Tedavisine başlanan K.Y., polise verdiği ifadede, intihar teşebbüsünün sorumlusunun kendisini hamile bırakan sevgilisi M.T. olduğunu söyledi. K,Y.'nin ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis, evinde bulunamayan M.T.'nin yakalanması için çalışma başattı.

 

ÖĞRENCİSİ İLE KUCAK KUCAĞA YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da matematik öğretmeni 36 yaşındaki A.E., 14 yaşındaki kız öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmeye çalışırken, polis tarafından yakalandı.

Olay, dün baraj çamlığında meydana geldi. Yeşilevler Mahallesi'ndeki bir ilköğretim okulunda görev yapan evli ve 2 çocuk babası A.E., iddiaya göre kız öğrencisiyle birlikte baraj çamlığına gitti.

OTOMOBİLİN İÇİNDE SUÇÜSTÜ!

Burada otomobilin içinde öğrencisiyle ilişkiye girmeye çalışan A.E., devriye gezen asayiş ekibi tarafından fark edilerek suçüstü yakalandı. A.E. gözaltına alınırken, öğrencisi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Bugün çocuklarını emniyetten teslim alan aile, A.E.'den şikayetçi oldu. Şüpheli öğretmen, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Öğrencinin adı açıklanmadı.

 

HUZUREVİNDE AKILALMAZ CİNAYET!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'da Başbakanlık Huzurevi'nde kalan 82 yaşındaki Mehmet Ala, horladığı için uyandırdığı oda arkadaşını kendisine küfür ettiği için bıçakladı. Hastaneye kaldırılan 62 yaşındaki Mehmet Karataş kurtarılamadı.

Bursa Başbakanlık Huzurevi'ndeki olay, dün gece saat 23.00 sıralarında yaşandı. Huzurevinin 316 numaralı odasında birlikte kalan iki arkadaştan 82 yaşındaki Mehmet Ala, yatsı namazını kılmak için uyandığında, arkadaşı Mehmet Karataş'ın horladığını gördü. Bunun üzerine arkadaşını dürterek uyandıran Mehmet Ala, Karataş'a horladığını ve rahatsız olduğunu söyleyince, iddiaya göre uyandırıldığı için öfkelenen arkadaşı Mehmet Karataş, Mehmet Ala'ya küfretti.

Küfür edilmesi üzerine çakı bıçağını çıkaran Mehmet Ala, Karataş'ı göğsünden yaraladı. Kanlar içinde kalan ve görevliler tarafından hastaneye kaldırılan Mehmet Karataş, doktorların çabalarına karşın sabaha karşı hayatını kaybetti

Mehmet Ala polis tarafından gözaltına alınırken, olay büyük üzüntü yarattı. Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

ÖLÜMÜNÜN ARDINDAKİ ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kırklareli'de, üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Büşra Ceylan'ın ayrıldığı sevgilisi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürülmesinin ardından acı bir gerçek ortaya çıktı.

Bir ay önce de Kırklareli'ye geldiği belirtilen katil zanlısı Hasan Akbulut'un, Büşra Ceylan'ın şikâyeti üzerine polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. İddiaya göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Büşra Ceylan'ı da arayarak karakola davet etti. Fakat Ceylan, "Şikâyetçi olursam ailem duyar" diyerek yasal işlem yapılmasını istemedi.

Bunun üzerine polis, Hasan Akbulut'u serbest bıraktı. Öte yandan, Büşra'nın okul arkadaşları, Şevket Dingiloğlu Parkı önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. "Kadına karşı gerçekleştirilen suçların en büyüğü şiddettir. Acımız büyük. Arkadaşımız Büşra Ceylan'ı sevgi ve rahmetle anıyoruz" diyen grup, katil zanlısının en ağır cezayı almasını istedi.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR MAÇ YOLUNDA ÖLDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYINIZ

[PAGE]

Fenerbahçe'nin bu akşam Ankaragücü ile oynayacağı maçı izlemek için Manisa'nın Kula İlçesi'nden İstanbul'a giden esnaf, 38 yaşındaki Murat Dişçi ve kardeşi 33 yaşındaki Soner Dişçi, arıza yapan taraftar otobüsünden inip yol kenarında beklerken kargo kamyonunun çarpması sonucu öldü.

Manisa'nın Kula İlçesi'nde beyaz eşya dükkanı işleten Murat Dişçi ve kardeşi Soner Dişçi, gönül verdikleri Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Ankaragücü ile oynayacağı maçı izlemek için yola çıktı. Dişçi kardeşlerin de içinde bulunduğu çok sayıda sarı- lacivertli taraftarı taşıyan Osman Paser'in kullandığı 45 AH 160 plakalı otobüs, saat 04.20 sıralarında, Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'ne bağlı Gelembe Beldesi yakınlarındaki Fırdanlar Rampası'nda arıza yaptı. Şoförün yol kenarına park ettiği otobüsteki taraftarlar, arıza giderilene kadar sigara içmek için dışarı çıktı.

Bu sırada, aynı yönde gelen Mesut Çapalı yönetimindeki bir kargo şirketine ait kamyon, etrafında herhangi bir uyarı levhası bulunmadığı öne sürülen otobüse arkadan çarptı. Kamyon şoförünün de direksiyon başında uyuduğu öne sürülen kazada, otobüsün arka tarafından sigara içen Murat Dişçi ve kardeşi Soner Dişçi öldü. Kamyon şoförü Mesut Çapalı gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı. Evli ve ikişer çocuk babası olan Dişçi kardeşlerin ölümü Kula'da üzüntü yarattı.