BIST 10.007
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.435,58
HABER /  GÜNCEL

MİT'çi cinayetinin sırrı çözüldü!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde başından 3 kurşunla vurulan MİT'çi Tahsin Haluk Akter cinayetinin sır perdesi aralandı.

Abone ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, başına üç kurşun sıkılmış olarak bulunan MİT mensubu Tahsin Haluk Akter cinayetinin sırrı çözüldü. Katil zanlısı olarak Bodrum'da  mahkemeye çıkarılan iki kişinin ifadelerinin birbiri ile örtüştüğü ve silahın yanlışlıkla ateş aldığı belirtildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Akter'i öldürdüğünü Bodrum'da da kabul eden Tuğçe Yıldıran, kendisine "mal mısın, koca memeli" diyerek oral seks yapmasını istediğini, hakaret ve cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü. 

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Beldesi'nin Gerişaltı Mevkii'ndeki evinde geçen 29 Mart'ta başından üç kurşunla vurulmuş olarak bulunan MİT mensubu Tahsin Haluk Akter'in katil zanlısı olarak İstanbul'da yakalanan ve Bodrum'a getirilen 28 yaşındaki Tuğçe Yıldıran ile 66 yaşındaki Müfit Ali Tengiz'in Bodrum Adliyesi'nde ifadelerinin alınması yaklaşık 14 saat sürdü. Mahkeme tutanaklarında mesleğinin nakliyatçı olduğunu belirten Tengiz ifadesinde olayla ilgisi olmadığını söyledi.

İTİRAF ETTİ

Turgutreis'te bulunan Odak Tatil Sitesi'ndeki villada yalnız yaşayan Tuğçe Yıldıran'ın ise mahkemede Akter'i kendisinin öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

"Ben dışarıda 100 TL'ye çok güzel masaj yaptırıyorum. Beni memnun et bende seni memnun edeyim dedi. Ben öyle işlerden anlamam dedim. Cinsel organına ellememi söyledi. Ardından bana belindeki 7.65'lik Lama marka tabancasını gösterip 'Bak mermi böyle ağıza veriliyor' dedi. Oral seks yapmayı teklif etti, sarılıp öpmek istedi. Ben sert şekilde reddettim. Ardından mutfak dolabının altına gitti, bir şeyleri tamir ediyordu. Benden ışık tutmam için 'koca memeli bana çakmak getir' dedi. Çakmağı götürdüm. 'Mal mısın nesin çakmağı doğru dürüst tut' dedi. O anda ben de yere doğru yaklaştım. Beni ellerimden tutup kendine çekip öpmeye çalışınca diğer elimdeki tabanca üç el ateş aldı. Korkudan tabancayı Akter'in üzerine attım, yere yığıldı kaldı. Sonrasını hatırlamıyorum. Böyle olmasını istemezdim çok pişmanım. Olaydan sonra Ali bey ile Duygu geldi, yaklaşık yarım saat sigara içerek ne yapacağımızı düşündük. Ali bey Yalıkavak jandarmaya gidip teslim ol diyordu. Beni İstanbul'a ailemin yanına götürmesi için ikna ettim" dediği öğrenildi.