BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,60
HABER /  MEDYA

Serpil Cansız Bu Tarz Benim'den atıldı

Bu Tarz Benim yayını terkeden Serpil Cansız yarışmadan atıldı. Serpil Cansız Bu Tarz Benim 'e ağlayarak veda etti. Bu Tarz Benim gözdağı verdi.

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışmasının Show TV'deki versiyonunda olay vardı. Bu Tarz Benim kızlarından Serpil Cansız'ın programı terketmesi büyük yankı uyandırmıştı. Jüri üyelerinin yorumlarına tepki veren Serpil Cansız için Bu Tarz Benim 'den diskalifiye kararı çıktı.
BU TARZ BENİM 'İ CEMİL İPEKÇİ DE TERKETMEYE KALKTI
Show TV Bu Tarz Benim'de Serpil Cansız resti yaşandı. Önceki günkü programda Serpil Cansız şoke eden bir çıkış yaptı. Jüri üyeleri eleştiri yapınca karşılıklı tartışmaya giren Serpil Cansız ardından stüdyoyu terketmişti.

ACUN ILICALI 'DAN BU TARZ BENİM KARARI
SERPİL CANSIZ BÖYLE GİTMİŞTİ
serpil-cansiz-stüdyoyu-terketti.jpg
Sibel Arna "Ooo... giden gidene" dediktan sonra "Gidersen bir daha dönemezsin" diyerek de arkasından bağırmıştı.

serpil-cansiz.jpgSibel Arna 'nın bu restine karşılık Serpil Cansız "Tamam" deyip çekip gitmişti. Sibel Arna ise "Bu ne saygısızlık ya" diyerek arkasından söylenmeye devam etmişti.
 
SERPİL CANSIZ DİSKALİFİYE OLDU
Stüdyoyu terkeden Serpil Cansız için jüri üyeri oylama yaptı. Sibel Arna 'nın söylediği "Bir daha geri dönemezsin" sözlerinin gereği niteliğindeki oylamaya Serpil Cansız da katıldı. Serpil Cansız dik duruşunu sürdürünce jürinin tamamı diskalifiye yönünde oy verdi. Cemil İpekçi 'gitsin' demesine rağmen Serpil Cansız 'ın kararına destek çıktı.

serpil-cansiz-bu-tarz-benim.jpgShow TV bu Tarz Benim Serpil Cansız diskalifiye oldu

DİĞERLERİNE GÖZDAĞI

Ebru Akel , Serpil Cansız kararı çıktıktan sonra yaptığı açıklamada "Diğer arkadaşların da bu hareketleri patır kütür yapabilirler ve hiç hoş değil. Bu emsal karar. Diğer yarışmacılara ders olması gerektiğini" dedi. Bu açıklamadan sonra Serpil Cansız Bu Tarz Benim 'e veda etti.

SERPİL CANSIZ DİSKALİFİYE OLDU



SERPİL CANSIZ O HAREKETİ NİYE YAPTI, STÜDYOYU NİYE TERKETTİ?
Serpil Cansız profesyonel davranamadığını belirterek "Ben bayılacak gibi oldum. Şu an bile titriyorum. O iftiraya inanacaklarını düşünüp kendimi yıktım" dedi.

Peki Serpil Cansız "Sibel Arna kim onlar benim karşımda jüri olamaz" dedi mi?