BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Cemil İpekçi kalkıp gitmeye kalktı!

Show TV'deki Bu Tarz Benim 'in çivisi çıktı. Cemil İpekçi de 'ben burda kalmam' diyerek rest çekti. Cemil İpekçi Aygün Aydın isimli kızın korunduğunu ima etti.

Abone ol

Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim 'de kriz üstüne kriz yaşanıyor. Bu kez Cemil İpekçi Bu Tarz Benim 'i terketmeye kalktı. Aygün Aydın isimli kızla tartışan Müge Ökmen yarışmayı terkedince Cemil İpekçi umulmadık bir patlama yaptı. O öfke anında da Aygün Aydın ile ilgili yaptığı imayla 'bu kız torpilli mi' sorusunu akıllarda bıraktı. 

Bu Tarz Benim Show TV versiyonunda iki yarışmacı Aygün Aydın isimli kızla tartışıp yarışmayı terkedince olanlar oldu. Cemil İpekçi 'ağır' hakaretleri ile çıkan Aygün Aydın isimli kıza tolerans gösterilmesine sinirlendi.

AYGÜN AYDIN BU TARZ BENİM 'DE TORPİLLİ Mİ?

aygün-aydin-bu-tarz-benim.jpgCanlı yayında Cemil İpekçi "Bu yarışma bu kızın üstüne kurulduysa eğer o zaman hepimiz gidelim' diyerek Aygün Aydın 'ın yapımcılar tarafından korunduğunu ima etti.

CEMİL İPEKÇİ : BEN BURDA KALMAM
İşte Cemil İpekçi 'nin bomba etkisi yaratan o sözleri;

-İki tane yarışmacı bu kızın yüzünden elendi kardeşim. Bu yarışma bu kızın üstüne kurulduysa eğer o zaman hepimiz gidelim. Olur mu ya... İki tane kız gitti bunun yüzünden. Yapamayacağım inanın yapamayacağım. Ben bu programda yapamayacağım kardeşim. Hayır ben burda kalmayacağım. Ben de gideceğim o zaman. İki tane kız gitti yani... Hoş mu böyle bir şey Ebrucuğum. O kadar hakaret ediyor ki... Kimse mecbur değil onun hakaretlerini dinlemeye... Benim burda başım şişiyor onun hakaretlerini dinlerken... "

cemil-ipekçi-bu-tarz-benim.jpgCemil İpekçi bu sözlerin ardından sinirli bir şekilde önündeki not defterini toplayarak gitmeye kalktı.

MÜGE... MÜGE GEL BURAYA...

Müge Ökmen'in stüdyodan ayrılmasının ardından patlak veren krizde sunucu Ebru Akel de zor anlar yaşadı. Cemil İpekçi 'yi sakinleştiremeyen Ebru Akel yarışmayı terkeden kızı geri getirmek için "Müge buraya gel... Müge..." diyerek bağırdı...