BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  MEDYA

Serkay Tütüncü kimdir Survivor'a sevgilisini bırakıp geldi

Serkay Tütüncü kimdir Survivor'ın en sempatik ismi. Survivor gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü, adaya sevgilisini geride bırakıp geldi. Survivor öncesi sevgilisi ile pozlarını instagrama koyan Serkay Tütüncü, Semih'le takıntılı.

Abone ol

Serkay Tütüncü kimdir Survivor'a sevgilisini bırakıp geldi. Survivor gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü'nün adaya gelmeden önceki instagram pozları yorum yağmuruna tutuldu. Sevgilisi ile pozlarını hesabından bir bir paylaşan Serkay Tütüncü'nin oyun performansları da iddialı.

Survivor'un daha ilk gününden takım arkadaşı Semih ile zıt düşen Serkay, son ödül oyunundaki başarısı ile de çok konuşulduç Rakip takımdaki Avatar Atakan'ı yenen Serkay'ın ödül sonrası yaptığı sevinç gösterisi ile unutulmazlar arasına girdi bile.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR İNSTAGRAM POZLARINA BAKIN!

Survivor gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Semih Öztürk ile ilk günden yıldızı barışmayan Serkay Tütüncü son bölümde de büyük bir kavgada yer aldı.

Peki kimdir Serkay Tütüncü nerelidir?

Survivor adasındaki çekişmeli oyunlarda öne çıkan Serkay Tütüncü başarısını sporcu geçmişine borçlu.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR NERELİ?

7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından hayli söz ettirecek gibi görünüyor.

SERKAY TÜTÜNCÜ VE SEVGİLİSİ INSTAGRAM HESABI

Serkay Tütüncü instagram hesabında en son sevgilisi ile olan bu fotoğrafını paylaşıp altına da veda notu düşmüş.

Serkay vedasında şunları yazmış; "Veda değil. Ufak bir ayrı kalma sadece. O uzun kirpiklerini hiç kırpmadan beni izle tamam mı? Bizim için neler yapabileceğimi izle. İnancın kuvvetim,sabrın zaferim olsun! İnşallah yanına şampiyon olarak döneceğim! Seni seviyorum sevgilim!!"