BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,35
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'in yerine kimin geleceği belli oldu

Başkan Fikret Orman, A Milli Futbol Takımı ile anlaşmaya varan Şenol Güneş'in yerine Beşiktaş'ın başına Tamer Tuna'yı getirecek.

Abone ol

Sezon sonunda Şenol Güneş ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş, hem kadro anlamında küçülmeye gidecek hem de yüksek maliyetli transferden uzak duracak. Bursaspor maçından sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan ve Şenol Güneş’in milli takımla anlaşmasına sıcak bakan Başkan Fikret Orman, önümüzdeki sezonun şifrelerini verirken Mayıs ayında yapılacak seçimden sonra Fikret Orman’ın Tamer Tuna ile yoluna devam edeceği ortaya çıktı.

İNGİLTERE'DE EĞİTİM ALDI
Akşam'ın aktardığı bilgiye göre; İki yıl üst üste şampiyon olunan sezonda Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan ve daha sonra aldığı radikal kararla Göztepe’nin başına geçen Tamer Tuna’nın 2 aydır İngiltere’de eğitim aldığı belirtilirken, genç teknik adamın Cuma günü Türkiye’ye döndüğü ve Fatih Terim’in babasının cenaze törenine katıldığı ifade edildi.

TAMER TUNA İLE KÜÇÜLMEYE GİDİLECEK
Beşiktaş yönetimiyle anlaşmaya varan ve siyah beyazlı takımın başına geçmek için ligin bitmesini bekleyen Tuna’nın küçülmeye gidecek olan Beşiktaş için şimdiden kolları sıvadığı öğrenilirken, 43 yaşındaki genç çalıştırıcının İngiltere’de kadro mühendisliğini çoktan yaptığı bildirildi.
ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçı sonrası yaptığı basın toplantısında Milli Takım için resmi teklif almadığını söylemişti. Dolaylı olarak kendisine de haberler geldiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Zaman ne gösterecek göreceğiz" şeklinde konuşmuştu.