BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.491,43
HABER /  EKONOMİ

İstanbul'da halk sebze satışı 50 noktada sadece bu 7 ürün satılıyor

İSTANBUL'da halk sebze için 50 noktada satış noktaları oluşturulacak ve bu yerlerde domates, biber, patlıcan, patates, soğan, ıspanak ve salatalık satılacak.

Abone ol

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, enflasyonla topyekün mücadele kapsamında Aksaray Meydanı'na mobil tanzim satış noktası kurdu. Kentte toplam 50 tanzim satış noktası kurulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, tanzim satış noktalarında ilk etapta sadece 7 ürünün bulunacağını açıkladı.
Gelen talebe göre ürünlerin çeşitleneceğini belirten Baraçlı, “Ürünlerimiz domates, biber, patlıcan, patates, soğan, ıspanak ve salatalık olmak üzere bu ürünlerde çalışmalarımız başlayacak” dedi.

Ürünler kaliteli olacak
İstanbul’un 50 noktasında büyük çadırlarda sebze satışlarının gerçekleştirileceğini belirten Baraçlı, “Bizler tüm gıda ve tarım dairemiz, Beltur şirketimizle beraber aktif bir şekilde bu 50 noktada çalışmalarımız devam edecek. Tüm ekip arkadaşlarımız, halkla ilişkiler ekibimiz, zabıta ekibimiz satışları buralarda gerçekleştirecek. Ve aynı zamanda satışlarımızı gerçekleştirirken de ürünün kalitesine de son derece dikkat edeceğiz. Marketlerde alınan ürünlerin kalitesinde onlara ürünleri onlara sunarak, vatandaşlarımızın temiz, leziz ürünleri almalarını sağlayacağız” dedi.