BIST 10.843
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.437,52
HABER /  GÜNCEL

Şenol Güneş'in keyfi kaçtı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Esekişehirspor beraberliği ve sayılmayan goller ile ilgili ne dedi?

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Esekişehirspor beraberliği ile ilgili, "Bugün kaybettiğimiz iki puan oyuncularımın canını sıktı" yorumunu yaptı. Güneş, sayılmayan goller ile ilgili ise sessiz kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında oynanan ve 0-0 biten maç sonrası, teknik adamlar şu açıklamayı yaptı.

"OYUNCULARIMIZ ÇOK ÜZÜLDÜ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de Eskişehirspor maçının zor bir maç olacağı bilinciyle kente geldiklerini belirterek, Trabzonspor'un Eskişehirspor karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadığını ifade etti.

Trabzonspor'un iyi tempoda futbol oynayamadığını vurgulan Güneş, "İlk yarıda daha iyi oynadık. İkinci yarıda rakibe pozisyonlar verdik. Rakip elinden geleni sahaya yansıttı. Eskişehir'de iki puan kaybettik. Kazanmak istediğimiz maçı kazanamadık. Bugün kaybettiğimiz iki puan oyuncularımın canını sıktı. Futbol tempomuzu artırıp iştahlı futbol oynamaya çalışıyoruz. Eskişehirspor sahaya bir puana razı çıktı ve puanı aldı. Kontrollü futbol oynadılar. Biz kimsenin puan kaybetmesini beklemiyoruz. Önümüzdeki hafta yapacağımız Gaziantepspor maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

MAÇI KAZANABİLİRDİK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise Eskişehirspor'un ligde ivme kazanan takımların arasından olduğunu belirterek, takımının son iki haftadır istenilen futbolu sahaya yansıtamadığını söyledi.

Eskişehirspor'un Trabzonspor karşısında iyi bir futbol sergilediğini ifade eden Uygun, "İki takımı da kutluyorum. Maçı kazanabilirdik, ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Avrupa kupaları yolunda iyi mücadele verdik. Eskişehirspor'un geleceğini
hazırlıyoruz. Neler yapacağımızı, geleceğimizi planlıyoruz. Kendi takımımızı oluşturmak için çalışmalar yapıyoruz. Yurt dışına giderek gurbetçi futbolcularla görüşeceğim" dedi.
Eskişehirspor futbolcusu Veysel Sarı, maça başlarken ilk yarı baskılı olacağını bildiklerini vurgulayarak, "İkinci yarı daha fazla pozisyon yakaladık. İyi mücadele ediyoruz. Son haftalardır güçlü rakiplerler maç yaptık. Bugün bu maçta bence biz burada 2 puan kaybettik. Trabzonspor 1 puan aldı. Çünkü ikinci yarı galibiyete yakın olan takım bizdik" şeklinde konuştu.